Zaterdag 20 januari 2018    
 

  Agenda


  Jarigen

 
  Geen jarigen vandaag

Klik hier voor de jarigen van januari
   


  JBN Kids club

JBN Kids club

“SponsorKliks,

x

Kledingverkoop

Kledingcommissie
Bij de kledingverkoop wordt u in de gelegenheid gesteld een judokleding aan te schaffen. Wanneer uw zoon of dochter deelneemt aan de judolessen zal dat in het begin zijn in een gemakkelijk zittend trainingspak. Mocht hij/zij besluiten om door te gaan met judo dan is de aanschaf van een judopak een van de onderdelen die aan de orde komt. Bij Renate Steggink van de JV THAG kledingverkoop kunt u een nieuw judopak voor uw zoon/dochter bestellen. Het is onze wens om bij een bestelling aan het begin van de week het judopak in dezelfde week af te leveren. U ontvangt het judopak via de judoleraar op de les.

Wat is de geschikte maat judopak voor mijn zoon/dochter?
Het is mogelijk om bij de judoleraar Joep, Max of Gerrit advies te vragen over de meest geschikte maat. Van judopakken is bekend dat ze krimpen in de was. Afhankelijk van de hoogte van de temperatuur waarin het judopak gewassen en/of gedroogd wordt zal het judopakken krimpen. Het is dan ook verstandig om een grotere maat aan te schaffen dan uw zoon/dochter nodig heeft. Over het algemeen adviseert de judoleraar één maat groter dan uw zoon/dochter normaal heeft. Mocht uw zoon/dochter maat 152 in kleding hebben, dan is het verstandig om maat 164 judopak aan te schaffen.

Wat zijn de contactgegevens van de kledingverkoop?
Via de judoleraar krijgt u informatie voor het bestellen van een judopak. Het is voor elke judoka een bijzonder moment wanneer hij/zij voor de eerste keer in een prachtig wit judopak op de mat verschijnt. Ook de verschillende kleuren banden zijn via de judoleraar te bestellen, net als de emblemen. U kunt de kleding bestellen bij Renate Steggink, henksteggink@hetnet.nl Handiger omtrent het komen tot een juiste maat is even telefonisch contact op te nemen, dit kan door naar 0546-631342 te bellen.

Wat is het kledingstandje?
Tijdens de toernooien is er vaak een kledingstand te vinden waar ook judopakken en allerlei andere spullen voor de judoka’s te koop zijn. Hier kunt u leuke attenties of cadeautjes vinden. De kledingstand wordt verzorgd door Renate Steggink.

Renate bewaart de spullen thuis en voor tassen, handdoeken, cadeautjes enz. kunt u haar bellen.


         
CMS  |  © 2009 - 2018