Maandag 20 november 2017    
 

  Agenda


  Jarigen

 
  Geen jarigen vandaag

Klik hier voor de jarigen van november
   


  JBN Kids club

JBN Kids club

“SponsorKliks,

x

Heerlijke Oliebollen bij JC van het Oosten

26-10-2016 | Tijdens de tweede ronde van JC van het Oosten, die gehouden wordt op zaterdag 5 november in de gymzaal Welleweg, aan de Graaf Adolfstraat te Rijssen bakt Bakkerij Tijink weer heerlijke oliebollen. Ieder jaar is het weer een succes en neemt iedereen met flinke korting een zak oliebollen mee naar huis. Het is in Rijssen dus niet alleen genieten op ..

Lees meer  Lees meer


Een groot judoka neemt afscheid

06-10-2016 | Een groot judoka, Guillaume Elmont, neemt afscheid van de judosport. Dat en meer in het nieuwe JBN magazine:

In deze editie blikt de JBN terug op de Lotto NK judo 2016 waar het Nederlandse publiek afscheid nam van topjudoka Guillaume Elmont. Het is de Week van de Scheidsrechter en de JBN sprak met scheidsrechter Wim Leeflang die voor het ..

Lees meer  Lees meer


Guus Reinders eerste, Tom Broenink tweede

01-10-2016 | Maar liefst 65 sportscholen en verenigingen uit vooral Noord-, Midden- en Oost-Nederland hadden zich ingeschreven voor het Anbergen judotoernooi te Hardenberg waaronder een groot aantal van zeer bekende sportscholen als: Judovereniging Vos, Dijkmansport, Judo Groningen, Veendam combinatie, Bijsterbosch Heerde, sportschool Tijssen en Theo Meijer Sport Amersfoort.

Voor de wedstrijdjudoka's van Judo Almelo, Rijssen, Ootmarsum, Markelo en Tubbergen allemaal ..

Lees meer  Lees meer         
CMS  |  © 2009 - 2017