Zaterdag 20 januari 2018    
 

  Agenda


  Jarigen

 
  Geen jarigen vandaag

Klik hier voor de jarigen van januari
   


  JBN Kids club

JBN Kids club

“SponsorKliks,

x

RABObank CLUB kas campagne

27-04-2017 | Breng je RABObank stem uit op Judo THAG en/of Judo Almelo. Help onze judoka's in sportieve en mooie clubkleding. Alle klanten vanaf 12 jaar van de RABObank Noord West Twente kunnen van 2 mei t/m 22 mei drie stemmen uitbrengen.op ons. Twee stemmen op JV THAG en Ă©Ă©n stem op Judo Almelo (of andersom). U krijgt binnenkort als klant een ..

Lees meer  Lees meer


Afscheid van Mario in Geesteren

21-04-2017 | Vandaag gaf Mario Schutte voor het laatst les in Geesteren, door studie kon hij het lesgeven niet meer combineren. Samen met Kim heeft hij judo weer op de kaart gezet in Geesteren en veel kinderen geënthousiasmeerd voor het judo. Iedereen betreurt het zeer dat hij vandaag voor het laatst was en iedereen hoopt dat hij na afronding van zijn studie ..

Lees meer  Lees meer


Kevin Scholten behaalt 850 punten diploma

17-04-2017 | Zaterdag 8 april organiseerde Judovereniging Ootmarsum de vijfde ronde van JC van het Oosten van dit seizoen. Iets meer dan 100 kinderen hadden zich ingeschreven en lieten mooi judo zien. Het vele meegekomen publiek genoot van de vele ippons en waza-ari's, maar ook van de warme ontvangst door de organisatie. Het was prima voor elkaar.
Na ieder blok werden ..

Lees meer  Lees meer


14 prijzen in Assen

15-04-2017 | Zaterdag 14 april zijn 14 judoka's in de prijzen gevallen bij 't Bartje toernooi te Assen. Al 40 jaar wordt dit toernooi georganiseerd en ook dit jaar was het weer een mooi toernooi.
1. Matthijs Woolderink
2. Carmen Dijkstra, Bo Sanders, Jarno Bronsvoord, Ramon Dijkstra, Justin Roelofs, Tigo Rink
3. Marijn Siebert, Douwe Lesscher, Ramona Hoekerswever, Tim Roesthuis, Milan ..

Lees meer  Lees meer


Breng uw stem uit op judoka's THAG en Almelo

15-04-2017 | Jouw stem is veel geld waard tijdens de RABObank Clubkas Campagne.
Met de Rabo Clubkascampagne verdelen de klanten (vanaf 12 jaar) van de bank het sponsorbedrag, de klanten krijgen een mail en kunnen in de periode van 2 t/m 22 mei hun stem uitbrnegen op Judovereniging THAG en Judo Almelo.
Dit bedrag is voor 2017 vastgesteld op maar ..

Lees meer  Lees meer


Judocompetitie van het Oosten 8 april in Ootmarsum

02-04-2017 | Zaterdag 8 april vindt de vijfde ronde van dit seizoen van JC van het Oosten plaats. De organiserende vereniging is JC Ootmarsum en de wedstrijdjes vinden plaats in sporthal De Schalm. Geef je nog snel op, want Ootmarsum maakt er weer een waar spektakel van. Zoals altijd zorgen ze weer voor allerlei lekkernijen en veel judo plezier. De indeling wordt ..

Lees meer  Lees meer         
CMS  |  © 2009 - 2018