Zaterdag 20 januari 2018    
 

  Agenda


  Jarigen

 
  Geen jarigen vandaag

Klik hier voor de jarigen van januari
   


  JBN Kids club

JBN Kids club

“SponsorKliks,

x

Knappe prestaties in Venray

10-06-2017 | Tijdens het 43ste Internationale Judotoernooi te Venray hebben Thierry Drommel, jarno Bronsvoord, Maylin van Engelen en Guus Reinders een enorme prestatie geleverd door op het podium te eindigen. Dit toernooi staat bekend als Ă©Ă©n van de zwaarste toernooien en is na de start om in te schrijven binnen een paar uur vol. Er doen ieder jaar ruim 1400 judoka;s mee ..

Lees meer  Lees meer


Goede resultaten in Ede

06-06-2017 | Tijdens het Internationale Heidetoernooi in Ede dat gehouden werd tijdens het Pinksterweekend zijn er weer veel podiumplekken behaald door onze judoka's.
1. Jarno Bronsvoord, Matthijs Woolderink
2. Tim Roesthuis, Rens Loohuis, Marijn Siebert
3. Gerjon Aalderink, Tijmen Heuvelman, Eva Fokkert

Lees meer  Lees meer


Carmen behaalt zilver in Echt

05-06-2017 | Carmen Dijkstra heeft zondag 4 juni het zilver gewonnen in Echt, waar het Internationaal Kaizen Tournament werd gehouden. Carmen versloeg de huidige nummer twee van Nederland in de -18 jaar en verloor alleen van de winnaar.Zeer knap om op dit toernooi een prijs in de wacht te slepen.
Wouter Tijink moest flink aan de bak in Pey - Echt, het ..

Lees meer  Lees meer


Brons voor Carmen in Berlicum

03-06-2017 | Carmen Dijkstra heeft meegedaan aan de Open Berlicum, een goed georganiseerd, maar zwaar internationaal toernooi. Carmen verloor alleen van de latere winnaar, maar ze was uitermate tevreden over haar derde plek.

Lees meer  Lees meer


Judoka Douwe Lesscher behaalt 850 punten diploma

03-06-2017 | In sporthal De Fakkel te Losser werd de zesde en alweer de laatste ronde van dit seizoen van de leukste Judocompetitie van het Oosten georganiseerd door Judo Losser. De organisatie had het prima voor elkaar en ondanks het pinksterweekend was het een drukte van jewelste. In het eerst blok werd de jarige Maylin van Engelen toegezongen, ze werd ook nog ..

Lees meer  Lees meer         
CMS  |  © 2009 - 2018