Zaterdag 20 januari 2018    
 

  Agenda


  Jarigen

 
  Geen jarigen vandaag

Klik hier voor de jarigen van januari
   


  JBN Kids club

JBN Kids club

“SponsorKliks,

x

Geweldige les in Tubbergen

21-07-2017 | Tijdens de laatste les in Tubbergen stonden niet alleen de judoka's met hun leraar Remco Timmers op de mat, maar ook de vaders, moeders, broertjes en zusjes. Het was een ontzettende leuke les en aan het eind van de les werden de judoka's vanaf de blauwe mat de vakantie ingegooid.
7 september beginnen de judolessen weer, de eerste groep ..

Lees meer  Lees meer


Bandexamens Geesteren

20-07-2017 | Ook de judoka's van de locatie Geesteren hebben bandexamen afgelegd. Dit alles onder leiding van Mario Schutte, Max Ritzen, Carmen Dijkstra en Kim Schutte. Mario kon helaas door studie niet meer lesgeven in Geesteren, maar hij was speciaal gekomen om te helpen bij de bandexamens. Op dit moment krijgen de judoka's les van Carmen en mede dankzij de hulp van ..

Lees meer  Lees meer


Bandexamens Wijhe

16-07-2017 | Op vrijdag 30 juni was het weer een drukte van belang bij Sportcentrum Leef in Wijhe. Alle ouders, opa's, oma's, broers en zussen waren weer meegekomen om te komen kijken naar de halfjaarlijkse examens. Godfried Harbers was vanuit Bornerbroek gekomen om te helpen in Wijhe. Renate en Godfried keken hun ogen uit en mochten genieten van prachtige examens met welverdiende ..

Lees meer  Lees meer


Uitslagen clubkampioenschappen

09-07-2017 | Het was vrijdag 9 juli een drukte van belang bij sporthal De Haambrink in Mariaparochie tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen Mee dan 100 leden deden mee en ze hadden veel publiek meegenomen.
In de zaal werd flink gejudood en buiten was het één en al bedrijvigheid rondom de barbecue. Het is ieder jaar mooi om te zien hoe hard er ..

Lees meer  Lees meer


Bandexamens Tubbergen

08-07-2017 | De halfjaarlijkse bandexamens zijn weer op alle locaties begonnen. In Tubbergen deden enkele judoka's bandexamen en voor Jullia en Senna was er zelfs een groene band.
De leraren Remco Timmers en Joppe Baalhuis waren na afloop zeer tevreden en reikten de volgende banden en slippen uit:
Senna de Hollander - groene band
Julia den Ottolander - groene band
Douwe ..

Lees meer  Lees meer


Mark Meijer en Marion Plegt lopen stage bij de THAG

12-12-2009 | Mark Meijer en Marion Plegt lopen sinds deze maand stage bij de THAG. Het is een maatschappelijke stage vanuit hun school en Mark en Marion hebben gevraagd om deze stage binnen de judo te lopen. De THAG is hier erg blij mee en zal de beide judoka's vaak inzetten. Ze hebben al geholpen bij het Wallerbosch PLUStoernooi en de Sinterklaasavond, ..

Lees meer  Lees meer


Goud voor Ties Reinerink tijdens Sinterklaastoernooi

06-12-2009 | Tijdens het Sinterklaastoernooi op zaterdag 5 december behaalde Ties Reinerink uit Harbrinkhoek de eerste prijs. Hij was hier voor helemaal naar Markelo gereisd en versloeg 3 jongens met een ippon en ��n partij won hij met een waza-ari.
Job Perik uit Geesteren won er twee met ippon, ��n met een yuko en ��n wedstrijd won hij op scheidsrechtersbeslissing, omdat ..

Lees meer  Lees meer         
CMS  |  © 2009 - 2018