Laatste nieuws

Burgemeesters huldigen Carmen Zondag 18 maart 2018

Burgemeesters huldigen  Carmen

Tijdens de zondagochtendtraining is Carmen Dijkstra door twee burgemeesters gehuldigd. Samen waren burgemeester Haverkamp van de gemeente Tubbergen en burgemeester Koers van de gemeente Uelsen naar de nieuwe dojo gekomen. Burgemeester Koers, omdat Carmen woonachtig is in Uelsen en Burgemeester Haverkamp, omdat Carmen lid is van judovereniging THAG.

Lees meer

Judoka's draaien mee in Duits team Zondag 18 maart 2018

Judoka's draaien mee in Duits team

Zondagmorgen 18 maart ontbraken drie trouwe judoka's tijdens de judotraining. Niet om uit te slapen, maar ze waren gevraagd om met Judo Wietmarschen mee te doen in het seniorenteam in de Bilanz Bezirksliga. En dat heeft geweldig uitgepakt, want Robin Bonnes, Lars Steendeken en Robin Peters zorgden er mede voor dat alle wedstrijden gewonnen werden.

Lees meer

4 judoka's naar BK -15 jaar Zondag 18 maart 2018

4 judoka's naar BK -15 jaar

Tijdens de Districtskampioenschappen -15 jaar hebben vier judoka's zich weten te plaatsen voor de Bondskampioenschappen -15 jaar.

Lees meer

Agenda nieuwe site actief Zondag 11 maart 2018

Agenda nieuwe site actief

Met dank aan het wedstrijdsecretariaat en de activiteitencommissie is de judo-agenda nu actief op de nieuwe site.

Tips en aanvullingen zijn natuurlijk altijd welkom.

Neem even een kijkje http://www.jvthag.nl/agenda

Lees meer

Carmen Dijkstra derde bij NK -18 jaar Zaterdag 10 maart 2018

Carmen Dijkstra derde bij NK -18 jaar

Carmen Dijkstra is 3e geworden op de Nederlandse Kampioenschappen -18 jaar. Deze kampioenschappen werden vandaag gehouden in Tilburg en Carmen had een geen gemakkelijke loting. Na een vrijloting trof ze Leena van den Bos van Judo Dedemsvaart uit Noord-Nederland. Deze partij won ze met een vol punt. De volgende partij was tegen Jilke Ripping van Top Judo Nijmegen (Midden-Nederland) en helaas verloor Carmen met een waza-ari. Dat geeft wel aan dat Carmen de hele wedstrijdtijd heeft uitgejudood.

Lees meer

NL Doet een groot succes Zaterdag 10 maart 2018

NL Doet een groot succes

Ook dit jaar hebben we als vereniging weer meegedaan met NL Doet, een initiatief van het oranje Fonds. Enkele klussen moesten nog geklaard worden, zoals de stalling, de dojo en de aanhangers. Bijna alle klussen zijn dit weekend geklaard, met dank aan veel vrijwilligers. 

Lees meer

Doneer online aan Jantje Beton en de Judo Zondag 4 maart 2018

Doneer online aan Jantje Beton en de Judo

In de komende week gaan we samen met de judoka's en de ouders op pad om te collecteren voor Jantje Beton, tevens hebben een online collectebus aangemaakt. Spelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Tijdens de collecte halen we geld op waarvan de helft naar de clubkas van de vereniging gaat en de helft naar de projecten van Jantje Beton. Zo zorgen we er samen voor dat meer kinderen, meer kunnen spelen. Help mee! Iedere kleine bijdrage is welkom.

Lees meer

Silas Feenstra 1250 punten Zaterdag 24 februari 2018

Silas Feenstra 1250 punten

Voor de tweede keer in de geschiedenis van de Judocompetitie heeft een judoka de score van 1250 punten gepasseerd. Na Quinten Koebrugge is het ook Silas Feenstra gelukt. Een heel knap resultaat en hij heeft er ook hard voor moeten knokken. Van harte gefeliciteerd, Silas!

Lees meer

Carmen en Wouter naar NK Zaterdag 17 februari 2018

Carmen en Wouter naar NK

Zaterdag 17 februari zijn Carmen Dijkstra en Wouter Tijink allebei tweede geworden tijdens de districtskampioenschappen -18 jaar in Markelo. De nummers 1 en 2 plaatsen zich voor de Nederlandse Kampioenschappen.

Lees meer

Adidastassen in de aanbieding Zondag 4 februari 2018

Adidastassen in de aanbieding

Masudah Baqi heeft veel plezier in de verkoop van de kleding voor Judo Almelo en JV THAG. Naast de verkoop van judopakken van o.a. Adidas, Nihon, Essimo verkoopt Masudah nog veel meer.

Lees meer