Nieuwsarchief artikelen

RABOBANK Clubkas Campagne STEM OP ONS Vrijdag 27 april 2018

RABOBANK Clubkas Campagne STEM OP ONS

Jouw stem is geld waard! Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noord en West Twente stelt € 185.000,- beschikbaar! Ook Judo Almelo doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne! Je mag drie stemmen uitbrengen: twee op Judovereniging THAG en één op Judo Almelo.

Lees meer

Wedstrijdjudoka’s scoren bij Districtskampioenschappen Zondag 22 april 2018

Wedstrijdjudoka’s scoren bij Districtskampioenschappen

De wedstrijdjudoka’s van Judovereniging THAG reizen het hele land af om deel te nemen aan toernooien. Vaak om worpen en technieken uit te proberen, die ze tijdens de vele trainingen in oefenen. Enkele toernooien zijn voor de judoka’s en leraren testmomenten om te kijken waar sta ik in mijn klasse. Zo’n moment was zijn de districtskampioenschappen, die voor onze judoka’s gehouden worden in Markelo en georganiseerd door District Oost-Nederland. In Nederland zijn zeven districten en Oost-Nederland bestaat uit Overijssel, deel van Drenthe, Gelderland en Flevoland.

Lees meer

Uitslagen Assen en Stiens Zaterdag 21 april 2018

Uitslagen Assen en Stiens

Dertien judoka’s van judovereniging THAG namen deel aan het Friese Masters toernooi te Stiens. Dit toernooi staat bekend om de fikse tegenstand en de goede organisatie. Coach Renate van der Steege vertrok al vroeg naar het hoge noorden en zij wist de judoka’s goed te motiveren. De volgende judoka’s zijn in de prijzen gevallen.

Lees meer

Jasper en Luca 700 punten Zaterdag 21 april 2018

Jasper en Luca 700 punten

Judovereniging Ootmarsum organiseerde zaterdag 21 april de zesde ronde van de leukste Judocompetitie van het Oosten. Bijna 80 judoka’s hadden ondanks de warme, zonnige dag de weg naar sporthal De Schalm gevonden en begonnen met veel plezier aan de warming-up. Robin Bonnes maakte er ook een heel spektakel van. Ook de vrijwilligers van JV Ootmarsum zorgden voor de judoka’s en toeschouwers. Naast een leuke loterij werd de inwendige mens prima verzorgd.

Lees meer

Budodag 2018 Maandag 2 april 2018

Budodag 2018

Op zaterdag 31 maart vond de zesde editie van de Nationale Budodag plaats. Meer dan 1300 budoliefhebbers waren aanwezig op Sportcentrum Papendal.

Lees meer

Judocompetitie van het Oosten Zondag 1 april 2018

Judocompetitie van het Oosten

De volgende ronde van Judocompetitie van het Oosten vindt plaats in Ootmarsum op zaterdag 21 april.

Lees meer