Nieuwsarchief artikelen

Familie Dijkstra actief in Hollage Dinsdag 13 november 2018

Familie Dijkstra actief in Hollage

Dennis en Ramon Dijkstra hebben meegedaan aan het 12e Hollager Pokaltoernooi in Duitsland.

Lees meer

Judoka’s scoren in Dalfsen Dinsdag 13 november 2018

Judoka’s scoren in Dalfsen

Een deel van de wedstrijdselectie van Judo Almelo en Judovereniging THAG is naar Dalfsen afgereisd om daar deel te nemen aan het IJssel-Vechttoernooi. De leraren Robin Bonnes en Renate van der Steege waren meegereisd als coach en mede door hun tactische aanwijzingen werd menig partijtje gewonnen.

Lees meer

Judoka’s wedstrijdselectie scoren goed in Den Haag Dinsdag 13 november 2018

Judoka’s wedstrijdselectie scoren goed in Den Haag

Tijdens het Internationale Residentietoernooi zijn 9 judoka’s van de wedstrijdselectie van Judo Almelo en Judovereniging THAG in de prijzen gevallen. Het judotoernooi is één van de zwaarste toernooien in Nederland en vele buitenlandse ploegen wisten de weg te vinden naar Den Haag.

Lees meer

Combinatiefunctionarissen krijgen judoles Zondag 4 november 2018

Combinatiefunctionarissen krijgen judoles

Combinatiefunctionarissen van Sportservice Tubbergen volgen samen met hun collega's van Sportbedrijf Almelo judoles bij leraar Joep Ritzen.

Lees meer

Judoteam behaalt brons Zondag 4 november 2018

Judoteam behaalt brons

Op het teamtoernooi in Leusden is het -12 team van Judovereniging THAG er in geslaagd de bronzen medaille te veroveren. De judoka’s Thijmen Tijink (-34), Max Wegdam (-38), Rens Loohuis (-38), Douwe Lesscher (-42) en Guus Reinders (+46) lieten ook weer op dit toernooi zien over veel doorzettingsvermogen en fanatisme te beschikken.

Lees meer

KTK Containers koopt vierde superlot Zondag 4 november 2018

KTK Containers koopt vierde superlot

KTK, DÉ SPECIALIST IN DE AFVAL- EN TRANSPORTSECTOR koopt ook een superlot van de Grote Cluactie. KTK B.V. produceert, koopt en verkoopt containers, rolcontainers, afvalverdichtingsinstallaties, kippers, walsverdichters en aanverwante producten. Al meer dan 25 jaar levert KTK deze producten aan afvalinzamelbedrijven, transportbedrijven, gemeenten en eindgebruikers.

Lees meer

Ruben Bronsvoord derde in St. Oedenrode Zondag 4 november 2018

Ruben Bronsvoord derde in St. Oedenrode

Tijdens het 3e Klompentoernooi te St. Oedenrode is Ruben Shih-man Bronsvoord van judovereniging THAG derde geworden. Hij was samen met coach Remco Timmers, zijn broer Jarno en Marijn Siebert naar Noord-Brabant gereden om daar deel te nemen aan het judotoernooi.

Lees meer

Carmen derde in Slovenië Zondag 4 november 2018

Carmen derde in Slovenië

Carmen wint brons in Slovenië, Het is echt ongelooflijk dat ze op dit niveau iedere keer het podium behaald. Het vele trainen in Heerenveen en Papendal wordt zeer zeker beloond.

Lees meer