Zaterdag 20 januari 2018    
 

  Agenda


  Jarigen

 
  Geen jarigen vandaag

Klik hier voor de jarigen van januari
   


  JBN Kids club

JBN Kids club

“SponsorKliks,

x

Judocompetitie van het Oosten 4 maart

19-02-2017 | De volgende ronde in Vroomshoop belooft weer een geweldig spektakel te worden. De locatie Vroomshoop is al volop bezig met de voorbereidingen en al meer dan 80 judoka's hebben zich aangemeld. De wedstrijdjes worden gehouden bij Sportstudio Twente aan de Afrikalaan 1a te Vroomshoop. De wedstrijdjes vinden 's middags plaats en de aanvangstijden worden in de week voor 4 ..

Lees meer  Lees meer


Collecteren voor Jantje Beton en de vereniging

05-02-2017 | In de weken van 12 t/m 25 februari gaan we als vereniging collecteren voor Jantje Beton. We mogen collecteren in Tubbergen, Albergen, Geesteren, Harbrinkhoek, Almelo binnenstad en Almelo Markgraven. we zijn nog op zoek naar enkele collectanten.Jantje Beton komt op voor het recht van alle kinderen in Nederland om dagelijks vrij en avontuurlijk buitenspelen en bewegen mogelijk te maken.
..

Lees meer  Lees meer


Levendige judodag voor JV Thag in Slagharen

05-02-2017 | Vanaf het eerste tot het laatste moment was het gisteren spitsuur op het Noord-Oost toernooi in Slagharen. Er kwamen maar liefst 35 judoka’s voor onze vereniging in actie. Om 9.00 uur begon het toernooi en rond 17.30 uur judode de laatste judoka zijn partij. In elk blok judode verschillende trainingsmaatjes wat het voor judoka’s en coaches een gezellige dag maakte. ..

Lees meer  Lees meer         
CMS  |  © 2009 - 2018