Laatste nieuws

Eerste superlot naar Timeking Vrijdag 22 september 2023

Eerste superlot naar Timeking

De Grote Club Actie is van start gegaan en Timeking kocht het eerste superlot en daar zijn we super blij mee! https://timeking.nl/
De planning, urenregistratie én facturatie zijn met TimeKing een koud kunstje! Ze bieden maatwerk software én een handige app voor loon-, grondverzet-, en transportbedrijven. Ook gemeentes zijn blij met Timeking!

Lees meer

Ed Woolderink gehuldigd met het gouden speld van Judo Bond Oost-Nederland Maandag 18 september 2023

Ed Woolderink gehuldigd met het gouden speld van Judo Bond Oost-Nederland

Afgelopen weekend is Ed Woolderink door de bestuursleden Ria Wolfs en Loes Ritzen gehuldigd met de gouden speld van JBN Oost-Nederland.

Lees meer

Zilver voor Carmen Dijkstra in Sarajevo Maandag 18 september 2023

Zilver voor Carmen Dijkstra in Sarajevo

Carmen Dijkstra ging goed van start en won al haar partijen tot aan de finale. In de finale was goud heel dichtbij, maar de zeer ervaren Larisa Ceric (32 jaar) uit Bosnië was net iets slimmer in de finale. Carmen begon goed en had een paar kansen, maar kreeg als eerste een Shido (straf) tegen. Dat voordeel speelde Ceric daarna goed uit.

Lees meer

Feestje bij Jan Steen Zondag 17 september 2023

Feestje bij Jan Steen

Met de leraren, vrijwilligers en bestuur heerlijk gegeten bij Jan Steen te Tubbergen. 

Lees meer

Geesteren onthaalt warm vele judoka’s Zondag 17 september 2023

Geesteren onthaalt warm vele judoka’s

Zaterdag 16 september was het een drukte van belang rondom de gymzaal achter de Kampboerlaan te Geesteren. De eerste ronde van de leukste Judocompetitie van het Oosten vond er plaats. Er werd door de judoka's sportief gejudood en het vele meegekomen publiek kon genieten van mooi judo. De organisatie lag dit keer in handen van Judovereniging THAG, die wekelijks zorgt voor de judolessen op vrijdagavond in Geesteren en op donderdag in Tubbergen. In de poules ging het er fanatiek aan toe en iedereen had er ook weer zin in na een lange zomerstop. Het punten behalen voor de diploma's en emblemen gebeurt natuurlijk op de mat. Voor ieder gespeelde wedstrijd krijgt een judoka 10 punten, win je de partij krijg je 5 punten extra. Per ronde behaalt een judoka minimaal 40 punten en maximaal 60 punten. De uitslagen van de eerste ronde:

Lees meer

Rabobank Clubsupport Vrijdag 8 september 2023

Rabobank Clubsupport

Vanaf maandag 4 september 2023  RABO Clubsupport! Stem op ons! 
Stem op Judovereniging THAG en natuurlijk ook op Judo Almelo ! 
Hoe doe je dit? 
Ga naar de Rabobank App. Klik dan op Algemeen en daarna op Lidmaatschap. Vervolgens zoek je ons op in de zoekbalk. Typ in : Judo Almelo en Judovereniging THAG. 
Stemmen maar! 
Alvast bedankt, met uw stemmen houden wij de sport betaalbaar.

Lees meer

Fijne vakantie Donderdag 27 juli 2023

Fijne vakantie

We wensen iedereen een hele fijne vakantie en zien jullie graag weer vanaf 3 september. Dan beginnen de scholen weer en dus ook de reguliere trainingen.

Lees meer

Afsluiting seizoen Zondag 16 juli 2023

Afsluiting seizoen

Zaterdag werd de afsluiting gehouden van de activiteiten van dit seizoen. We kunnen terugkijken op een mooi seizoen met veel successen.

Zaterdag was een grote groep judoka's met ouders en eventueel broertjes en/of zusjes aanwezig in de speeltuin van Uelsen. Daar werd in de middag volop gebarbecued en daarna werd er een duik genomen in het zwembad te Uelsen. Het was een groot succes!

Lees meer

Bijna 5000 leerlingen krijgen tijdens gym een judoles Zondag 16 juli 2023

Bijna 5000 leerlingen krijgen tijdens gym een judoles

Vanaf april hebben Mustafa Faqiri en Dennis Dijkstra aan ongeveer 4500 leerlingen van het basisonderwijs lesgegeven. Daarnaast ook nog enkele klassen van het Erasmus. Wat een bekendheid voor het judo en in het bijzonder voor onze vereniging. 

Lees meer

Ouder-Kind judo groot succes in Tubbergen Zondag 16 juli 2023

Ouder-Kind judo groot succes in Tubbergen

De laatste les van het seizoen hadden de leden van judovereniging THAG de ouders uitgenodigd om mee te doen. De opkomst was groot en er werd veel gestoeid en gelachen. De ouders stonden versteld ervan hoeveel spieren er worden gebruikt bij het judo. De les werd afgesloten met spelletjes tussen ouder en kind.

Lees meer