Kledingverkoop

Kledingcommissie

Bij de kledingverkoop wordt u in de gelegenheid gesteld een judokleding aan inkoopsprijs aan te schaffen. Wanneer uw zoon of dochter deelneemt aan de judolessen zal dat in het begin zijn in een gemakkelijk zittend trainingspak. Mocht hij/zij besluiten om door te gaan met judo dan is de aanschaf van een judopak een van de onderdelen die aan de orde komt. Bij Masudah Baqi van de JV THAG kledingverkoop kunt u een nieuw judopak voor uw zoon/dochter bestellen. Het is onze wens om bij een bestelling aan het begin van de week het judopak in dezelfde week af te leveren. U ontvangt het judopak via de judoleraar op de les. 

Wat is de geschikte maat judopak voor mijn zoon/dochter?

Het is mogelijk om bij de judoleraar advies te vragen over de meest geschikte maat. Van judopakken is bekend dat ze krimpen in de was. Afhankelijk van de hoogte van de temperatuur waarin het judopak gewassen en/of gedroogd wordt zal het judopakken krimpen. Het is dan ook verstandig om een grotere maat aan te schaffen dan uw zoon/dochter nodig heeft. Over het algemeen adviseert de judoleraar één maat groter dan uw zoon/dochter normaal heeft. Mocht uw zoon/dochter maat 152 in kleding hebben, dan is het verstandig om maat 160 judopak aan te schaffen. 

Wat zijn de contactgegevens van de kledingverkoop?

Via de judoleraar krijgt u informatie voor het bestellen van een judopak. Het is voor elke judoka een bijzonder moment wanneer hij/zij voor de eerste keer in een prachtig wit judopak op de mat verschijnt. Ook de verschillende kleuren banden zijn via de judoleraar te bestellen, net als de emblemen. U kunt de kleding bestellen bij Masudah Baqi, azizie@live.nl Handiger omtrent het komen tot een juiste maat is even telefonisch contact op te nemen, dit kan door naar 0546-769015 te bellen. Het liefst na 18.00 uur. 

Wat is het kledingstandje?

Tijdens de toernooien is er vaak een kledingstand te vinden waar ook judopakken en allerlei andere spullen voor de judoka's te koop zijn. Hier kunt u leuke attenties of cadeautjes vinden. De kledingstand wordt verzorgd door Masudah Baqi.

Wat is we o.a. allemaal te koop:

Artikel Merk
Judopakken Nihon
Judopakken Adidas
Judopakken Essimo
Scheenbeschermers

Sticker I love judo

Judobanden Alle kleuren
Judoband rood en wit dunne bandenset
Judo fotolijstje

Sleutelhangers banden
Sleutelhangers knuffels
Sleutelhangers THAG / Almelo
Sleutelhangers judopoppetjes blauw
Sleutelhangers judopoppetjes
Knuffels

Mini judopakjes wit
Mini judopakjes blauw
Etui Essimo
Legopoppetjes

Judoketting

Judosleutelhanger

Bidon met embleem
Muismatjes Judomat
Handdoek klein met Almelo embleem
Handdoek klein met THAG embleem
Handdoek groot met embleem
Judoketting zilver met hanger
T-shirts met embleem
Judomok

Knuffel judopak Groot
Rugzakje bedrukt THAG/Almelo
Judotas Klein Adidas of Matsuru
Judotas Groot Adidas of Matsuru
Judotas Groot goud
Judo rugzak judostof
Embleem THAG
Embleem Almelo
Toilettas gevuld
Judoboek stap voor stap deel 1
Judoboek stap voor stap deel 2
Judoboek Krachttraining
Judokalender Verjaardag
Babyjudopakje

DVD JUdo Technieken
Judospeldjes

Tape