Verenigingsfysiotherapeut

Mark Weerink van Paramedisch Centrum Albergen is verenigingsfysiotherapeut bij de Judovereniging THAG. Mark is naast fysiotherapie ook afgestudeerd in de manuele therapie en musculoskeletale echografie. Hij is een specialist in bewegen en hij verzorgt voor zowel recreatieve sporters als prestatiesporters fysiotherapeutische begeleiding. Mark heeft vele jaren zelf gejudood en is dus zeer goed op de hoogte van de sport judo.

Mark richt zich samen met de THAG op een aantal fysiotherapeutische aspecten. Zo omvat deze samenwerking het preventief handelen, wat betekent dat de fysiotherapeut in samenwerking met de judoleraar sportblessures wil proberen te voorkomen. Naast dit eerste aspect wordt ook accent gelegd op opbouwende fysiotherapie, waarbij de conditie van de sporter wordt opgebouwd.

En als derde richt deze samenwerking zich ook op curatieve fysiotherapie, waarbij klachten op het gebied van fysiotherapie worden behandeld. Judovereniging THAG streeft door het samenwerken met het Paramedisch Centrum tot een optimale begeleiding voor de judoka. Mark zal zoveel mogelijk de herstelprogramma’s samenstellen dat deze in het krachthonk van de judo te realiseren zijn. Daarnaast zal er overleg zijn tussen Joep en Mark om het herstel van de judoka zo optimaal mogelijk te laten verlopen. 

Mocht de judoka een blessure oplopen of advies willen inwinnen, kan hij of zij rechtstreeks contact opnemen met Mark:  
Geert Grootestraat 25
7665AV Albergen
Telefoon: 0546-433829
info@paramedischcentrumalbergen.nl

Openingstijden praktijk
Maandag 8:00 – 20:30 uur
Dinsdag 8:00 – 20:00 uur
Woensdag 8:00 – 20:00 uur
Donderdag 8:00 – 20:00 uur
Vrijdag 8:00 – 17:00 uur
Zaterdag Gesloten