Lid worden?

De judovereniging THAG is een actieve en snel groeiende vereniging met ruim 150 leden die voor alle leeftijden judotraining geeft in Geesteren, Tubbergen en Wijhe.

De leden kunnen kiezen voor recreatieve judo met één training in de week, waarbij jaarlijks examens worden gehouden voor een hogere band. Daarnaast kan ook gekozen worden voor wedstrijdjudo. Dit is een enthousiaste groep judoka’s die meerdere malen per week traint en bijna wekelijks de mogelijkheid heeft om aan wedstrijden op regionaal of landelijk niveau mee te doen. Voor de wedstrijd judoka’s biedt de JV THAG in Almelo op de woensdagavond, vrijdagavond en de zondagmorgen een speciale wedstrijdtraining.

Alle trainingen worden gegeven door goed opgeleide en gecertificeerde judoleraren.  

Al vanaf 5 jaar kunnen zowel jongens als meisjes lid worden van de JV THAG. Voor iedere judoka is er wel een passende groep. Naast het geven van judolessen wordt bij de JV THAG veel aandacht geschonken aan onderling respect, discipline en sociale omgang. Buiten de reguliere trainingen om, worden daarom veel leuke nevenactiviteiten georganiseerd zoals een kampweekend, puzzeltochten, bingo, barbecue, enz. 

De JV THAG wordt geleid door een bestuur en een groot aantal commissies, die allen bestaan uit gedreven vrijwilligers. Met behulp van gemeentelijke subsidie en de steun van een groot aantal sponsoren uit de regio, wil de JV THAG de contributie zo laag mogelijk houden en daarmee de judo voor iedereen in deze regio toegankelijk maken. De JV THAG streeft er naar dat iedereen op zijn of haar wijze, ongeacht het niveau, met veel plezier judo moet kunnen bedrijven. 

Judovereniging THAG werkt zeer nauw samen met de judoverenigingen in de omgeving, te weten Judovereniging Riessen Oonderoet uit Rijssen met twee trainingslocaties, JVO uit Ootmarsum, Judo Almelo met vijf locaties en Sportstudio Twente te Vroomshoop.

JV-THAG is ingeschreven bij de Judo Bond Nederland, onder nummer D5CY65T.

Inschrijving Kamer van Koophandel onder nr. 40075224

Wilt u graag lid worden van onze vereniging?

Download ons aanmeldformulier