Laatste nieuws

Afsluiting seizoen Zondag 16 juli 2023

Afsluiting seizoen

Zaterdag werd de afsluiting gehouden van de activiteiten van dit seizoen. We kunnen terugkijken op een mooi seizoen met veel successen.

Zaterdag was een grote groep judoka's met ouders en eventueel broertjes en/of zusjes aanwezig in de speeltuin van Uelsen. Daar werd in de middag volop gebarbecued en daarna werd er een duik genomen in het zwembad te Uelsen. Het was een groot succes!

Lees meer

Bijna 5000 leerlingen krijgen tijdens gym een judoles Zondag 16 juli 2023

Bijna 5000 leerlingen krijgen tijdens gym een judoles

Vanaf april hebben Mustafa Faqiri en Dennis Dijkstra aan ongeveer 4500 leerlingen van het basisonderwijs lesgegeven. Daarnaast ook nog enkele klassen van het Erasmus. Wat een bekendheid voor het judo en in het bijzonder voor onze vereniging. 

Lees meer

Ouder-Kind judo groot succes in Tubbergen Zondag 16 juli 2023

Ouder-Kind judo groot succes in Tubbergen

De laatste les van het seizoen hadden de leden van judovereniging THAG de ouders uitgenodigd om mee te doen. De opkomst was groot en er werd veel gestoeid en gelachen. De ouders stonden versteld ervan hoeveel spieren er worden gebruikt bij het judo. De les werd afgesloten met spelletjes tussen ouder en kind.

Lees meer

Bruine band voor Isa Den Ottolander Zondag 16 juli 2023

Bruine band voor Isa Den Ottolander

Tijdens de bandexamens hebben de judoka’s van judovereniging THAG te Tubbergen weer mooie resultaten behaald. Een judoka start met de witte band en kan ieder half jaar laten zien wat hij of zij geleerd heeft. Na het examen krijgen de judoka’s een slip of een nieuwe hele band. De leden hadden veel publiek meegenomen en na afloop van de examens reikte leraar Remco Timmers de volgende slippen en banden uit:

Lees meer

Judoles bij VAST Woensdag 12 juli 2023

Judoles bij VAST

Remco Timmers heeft de judoles verzorgd bij de Open Dag van VAST (Vereniging Aangepast Sporten Tubbergen). Er werden zo'n 10 sporten aangeboden en judo was een onderdeel. In twee clinics bracht Remco de aanwezigen de eerste kneepjes bij van het judo.

Lees meer

Bandexamens in de dojo Zondag 9 juli 2023

Bandexamens in de dojo

De bandexamens in de dojo zijn naar tevredenheid van iedereen afgenomen. Bijna 75 kinderen hadden zich opgegeven om examen te doen. De leraren Gijs Harbers, Dennis Dijkstra, Mustafa Faqiri, Roy Wesselink, Boaz Vollering en Joep Ritzen namen de examens af en reikten na afloop aan hun eigen judoka's een nieuwe kleur band of slip uit. 

De judoka's die niet konden deze ochtend, halen het examen nog in.

Lees meer

Meidenavond in de dojo Dinsdag 4 juli 2023

Meidenavond in de dojo

Voor de dames van onze judovereniging hebben we sinds lange tijd weer een meidenavond georganiseerd. Deze keer hebben we geknutseld en een high tea georganiseerd. Als afsluiting gaf Carmen Dijkstra een judoles. Het was weer ouderwets gezellig en voor herhaling vatbaar. 

Lees meer

Clubkampioenen bekend bij Judovereniging THAG Zondag 2 juli 2023

Clubkampioenen bekend bij Judovereniging THAG

In Geesteren werden de clubkampioenschappen georganiseerd voor alle leden van Judovereniging THAG. De judoka’s waren door de leraren Mustafa en Dennis in drie blokken verdeeld en ingedeeld op sterkte, leeftijd, gewicht en kleur band.

Lees meer

Judobroertjes Sam en Lenn van Arendsen behalen allebei een diploma Zondag 15 januari 2023

Judobroertjes Sam en Lenn van Arendsen behalen allebei een diploma

Zaterdag 14 januari vond de vierde ronde plaats van de Judocompetitie van het Oosten te Oldenzaal. Van Judovereniging THAG deden bijna 30 judoka’s deel aan de populaire competitie. Judo Hantei was de organisator en ze hadden het perfect geregeld. Bijna 120 judoka’s hadden zich ingeschreven voor deze ronde en het vele publiek kon genieten van mooi judo. Voor iedere partij krijgt een judoka 10 punten, indien hij of zij de wedstrijd wint, krijgt de judoka nog eens 5 punten. Iedere judoka kan per wedstrijddag minimaal 40 punten en maximaal 60 punten behalen. Sam behaalde deze middag zijn 300 punten diploma en zijn broertjes Lenn de 100 punten. De begeleiders Renate van der Steege, Roy Wesselink en Mustafa Faqiri waren na afloop trots op de behaalde resultaten van de judoka’s van Judovereniging THAG en Judo Almelo. De uitslagen van de ronde in Oldenzaal zijn:

Lees meer

Brent Fransen behaalt 500 punten diploma! Zondag 25 september 2022

Brent Fransen behaalt 500 punten diploma!

Zaterdag 24 september vond de eerste ronde plaats van de Judocompetitie van het Oosten te Geesteren. Judovereniging THAG was de organisator, er hing een goede sfeer en veel vrijwilligers hielpen bij het klaarmaken van de zaal en achter de jurytafel. Er was weer veel publiek meegekomen en zij konden genieten van mooi judo. Voor iedere partij krijgt een judoka 10 punten, indien hij of zij de wedstrijd wint, krijgt de judoka nog eens 5 punten. Iedere judoka krijgt per wedstrijddag minimaal 40 punten en maximaal 60 punten. Brent Fransen uit Wijhe behaalde in Geesteren zijn 500 punten diploma en kreeg deze na afloop van de wedstrijden met een embleem uitgereikt. De volgende ronde is op 5 november in Rijssen. 1. Wout Marsman 2. Femme Marsman 3. Jens Bossewinkel 4. Jasper Feyer 5. Francesco Maiello

Lees meer