Laatste nieuws

Rabobank Clubsupport Vrijdag 8 september 2023

Rabobank Clubsupport

Vanaf maandag 4 september 2023  RABO Clubsupport! Stem op ons! 
Stem op Judovereniging THAG en natuurlijk ook op Judo Almelo ! 
Hoe doe je dit? 
Ga naar de Rabobank App. Klik dan op Algemeen en daarna op Lidmaatschap. Vervolgens zoek je ons op in de zoekbalk. Typ in : Judo Almelo en Judovereniging THAG. 
Stemmen maar! 
Alvast bedankt, met uw stemmen houden wij de sport betaalbaar.

Lees meer

Fijne vakantie Donderdag 27 juli 2023

Fijne vakantie

We wensen iedereen een hele fijne vakantie en zien jullie graag weer vanaf 3 september. Dan beginnen de scholen weer en dus ook de reguliere trainingen.

Lees meer

Afsluiting seizoen Zondag 16 juli 2023

Afsluiting seizoen

Zaterdag werd de afsluiting gehouden van de activiteiten van dit seizoen. We kunnen terugkijken op een mooi seizoen met veel successen.

Zaterdag was een grote groep judoka's met ouders en eventueel broertjes en/of zusjes aanwezig in de speeltuin van Uelsen. Daar werd in de middag volop gebarbecued en daarna werd er een duik genomen in het zwembad te Uelsen. Het was een groot succes!

Lees meer

Bijna 5000 leerlingen krijgen tijdens gym een judoles Zondag 16 juli 2023

Bijna 5000 leerlingen krijgen tijdens gym een judoles

Vanaf april hebben Mustafa Faqiri en Dennis Dijkstra aan ongeveer 4500 leerlingen van het basisonderwijs lesgegeven. Daarnaast ook nog enkele klassen van het Erasmus. Wat een bekendheid voor het judo en in het bijzonder voor onze vereniging. 

Lees meer

Ouder-Kind judo groot succes in Tubbergen Zondag 16 juli 2023

Ouder-Kind judo groot succes in Tubbergen

De laatste les van het seizoen hadden de leden van judovereniging THAG de ouders uitgenodigd om mee te doen. De opkomst was groot en er werd veel gestoeid en gelachen. De ouders stonden versteld ervan hoeveel spieren er worden gebruikt bij het judo. De les werd afgesloten met spelletjes tussen ouder en kind.

Lees meer

Bruine band voor Isa Den Ottolander Zondag 16 juli 2023

Bruine band voor Isa Den Ottolander

Tijdens de bandexamens hebben de judoka’s van judovereniging THAG te Tubbergen weer mooie resultaten behaald. Een judoka start met de witte band en kan ieder half jaar laten zien wat hij of zij geleerd heeft. Na het examen krijgen de judoka’s een slip of een nieuwe hele band. De leden hadden veel publiek meegenomen en na afloop van de examens reikte leraar Remco Timmers de volgende slippen en banden uit:

Lees meer

Judoles bij VAST Woensdag 12 juli 2023

Judoles bij VAST

Remco Timmers heeft de judoles verzorgd bij de Open Dag van VAST (Vereniging Aangepast Sporten Tubbergen). Er werden zo'n 10 sporten aangeboden en judo was een onderdeel. In twee clinics bracht Remco de aanwezigen de eerste kneepjes bij van het judo.

Lees meer

Bandexamens in de dojo Zondag 9 juli 2023

Bandexamens in de dojo

De bandexamens in de dojo zijn naar tevredenheid van iedereen afgenomen. Bijna 75 kinderen hadden zich opgegeven om examen te doen. De leraren Gijs Harbers, Dennis Dijkstra, Mustafa Faqiri, Roy Wesselink, Boaz Vollering en Joep Ritzen namen de examens af en reikten na afloop aan hun eigen judoka's een nieuwe kleur band of slip uit. 

De judoka's die niet konden deze ochtend, halen het examen nog in.

Lees meer

Meidenavond in de dojo Dinsdag 4 juli 2023

Meidenavond in de dojo

Voor de dames van onze judovereniging hebben we sinds lange tijd weer een meidenavond georganiseerd. Deze keer hebben we geknutseld en een high tea georganiseerd. Als afsluiting gaf Carmen Dijkstra een judoles. Het was weer ouderwets gezellig en voor herhaling vatbaar. 

Lees meer

Clubkampioenen bekend bij Judovereniging THAG Zondag 2 juli 2023

Clubkampioenen bekend bij Judovereniging THAG

In Geesteren werden de clubkampioenschappen georganiseerd voor alle leden van Judovereniging THAG. De judoka’s waren door de leraren Mustafa en Dennis in drie blokken verdeeld en ingedeeld op sterkte, leeftijd, gewicht en kleur band.

Lees meer