Laatste nieuws

Nieuwe Lockdown Dinsdag 15 december 2020

Nieuwe Lockdown

Beste leden, ouders / verzorgers Helaas moeten ook wij vanaf morgen de deuren sluiten. Dat betekent dat de judo vanaf morgen niet meer gegeven mag worden. We vinden het ontzettend jammer, maar we zullen met elkaar moeten zorgen dat het aantal besmettingen omlaag gaat. Er zullen ouders / verzorgers van onze leden zijn, die in de zorg werken. Zij werken onnoemelijk hard en we hopen dat iedereen mee gaat werken om de druk bij jullie weg te halen. Petje af voor al degene die ons verzorgen als je met Corona in het ziekenhuis terecht komt.

Lees meer

JC van het Oosten afgelast Donderdag 15 oktober 2020

JC van het Oosten afgelast

Door de nieuwe maatregelen kan helaas de eerste ronde van JC van het Oosten op zaterdag 24 oktober niet doorgaan. Zodra het kan, kijken we voor een nieuwe datum. 

Blijf gezond!

Lees meer

Stem op JV THAG en Judo Almelo Vrijdag 9 oktober 2020

Stem op JV THAG en Judo Almelo

Yes! Vanaf vandaag kan je op ons stemmen! 
Ga naar Rabobank.nl/clubsupport en stem op Judo Almelo en JV THAG 
Je kan ook rechtstreeks vanuit internetbankieren stemmen. Via ✅Zelf regelen en ✅Lidmaatschap 
Iedere stem is geld waard voor onze vereniging! Kunnen we ook op jouw stem rekenen?

Lees meer

Nieuwe dojo Zondag 27 september 2020

Nieuwe dojo

Met man en macht is er de laatste weken, maanden gewerkt aan de nieuwe dojo in Sporthal De Schelfhorst aan Stins 2 te Almelo. Binnenkort zullen de judoka's aan de Plesmansweg overgaan naar de nieuwe dojo. Zonder de inzet van alle vrijwilligers was deze klus niet geklaard en het bewijst des te meer dat verenigingen niet kunnen draaien zonder hen.  Dank aan allemaal. 

Lees meer

JC van het Oosten 24 oktober Zaterdag 26 september 2020

JC van het Oosten 24 oktober

Op zaterdag 24 oktober is er weer een JC van het Oosten in Geesteren. De ronde zal geheel volgens de corona regels worden georganiseerd. Per blok komen er maar drie poules van 5 of 6 judoka´s. Als zij de zaal verlaten hebben, komen pas de volgende judoka´s. Per judoka mag maar 1 ouder / verzorger mee. Zij mogen plaatsnemen op de banken en moeten anderhalve meter afstand houden. 

Aan de kant van de jurytafels komen alleen de wedstrijdleiding, juryleden en de scheidsrechters. 

Ook is er een speciale looproute. Als iedereen zich aan deze regels houdt, kan er weer een ronde van de competitie georganiseerd worden.

Lees meer

Bestel een taart bij de PLUS en Steun de Judo Zondag 17 mei 2020

Bestel een taart bij de PLUS en Steun de Judo

Hoe werkt het:

1. Ga naar https://taartactie.nl/almelo/ en kies Judo Almelo om te steunen

2. Koop één of meerdere tegoedbonnen voor een taart van PLUS>

3. Per taart maakt PLUS € 2,00 over naar Judo Almelo

Direct na het plaatsen van je bestelling, ontvang je een tegoedbon per e-mail.
Van 29 juni t/m 30 augustus 2020 kun je, wanneer al je vrienden en familie weer bij je op visite mogen komen, met de tegoedbon je taart ophalen bij jouw PLUS supermarkt in Almelo.

Met dank aan PLUS van Limbeek, PLUS Brughuis en PLUS Schuldink

Lees meer

Yes, we mogen weer (buiten) sporten! Dinsdag 12 mei 2020

Yes, we mogen weer (buiten) sporten!

Aan het begin van maart werden wij verrast met het feit dat de trainingen niet meer mochten plaatsvinden vanwege de COVID-19. Het bestuur en onze leraren vonden het jammer dat alle activiteiten rondom de vereniging gestaakt moesten worden (we zijn er ons ook van bewust dat de gezondheid voorop staat). Gezien het feit dat de basisscholen weer open zijn en de sport ook weer groen licht heeft, willen wij jullie via dit bericht op de hoogte stellen van de door ons genomen maatregelen. Bovenal zijn wij blij dat wij weer mogen gaan judoën!

Lees meer

JC van het Oosten gaat niet door Zondag 22 maart 2020

JC van het Oosten gaat niet door

Helaas gaat ook de ronde van JC van het Oosten niet door op zaterdag 4 april. Het is even afwachten of 13 juni door kan gaan door het Coronavirus. We houden jullie op de hoogte.
Zorg voor voldoende beweging. Op deze site vind je voldoende tips en filmpjes om te doen.
https://www.gymspiratie.nl/corona-thuis-gymmen-voor-je-lee…/
We wensen iedereen heel veel gezondheid toe en volg de richtlijnen. Dan kunnen de mensen in de zorg het aan!

Lees meer

Trainingen vervallen Donderdag 12 maart 2020

Trainingen vervallen

Na het horen van de persconferentie van minister-president Rutte en het RIVM heeft het bestuur besloten om alle trainingen te laten vervallen. Tot nu toe zijn er geen leden bij ons bekend met corona, dit willen we graag zo houden. We hopen dat iedereen het virus niet oploopt. Zodra de trainingen weer hervat worden, krijgen alle leden een bericht. 

Lees meer

Judo Wijhe THAG viert 5 jarig bestaan Zondag 8 maart 2020

Judo Wijhe THAG viert 5 jarig bestaan

Trotse sportieve trainster Renate Vonken -van der Steege ( 24 jaar) vierde vrijdag 6 maart met haar judoka’s het 5 jarig jubileum van Judo Wijhe. 5 jaar geleden 6 maart 2015 begon Renate voor judovereniging THAG ( Tubbergen, Almelo, Wierden en Geesteren) waar Renate al lange tijd actief onderdeel vanuit maakte haar eigen locatie in Wijhe. Met een handvol judoka’s trainde ze eerst in de sporthal van Wijhe, later kon ze bij Sportcentrum Leef aan de handelsweg 14 een prachtige eigen Dojo inruimen wat een fantastische locatie is.

Lees meer