Laatste nieuws

Brons voor Ruben Bronsvoord Zondag 26 september 2021

Brons voor Ruben Bronsvoord

Tijdens het NK -18 jaar te Den Haag heeft  Ruben Shih-man Bronsvoord  brons behaald in de klasse -55 kg. Zijn broer Jarno eindigde op een vijfde plaats. 

Lees meer

Carmen wint goud met haar team Zondag 26 september 2021

Carmen wint goud met haar team

Carmen Dijkstra wint met haar team in de 2e Bundesliga goud. Carmen zorgde mede voor de winst door al haar partijen te winnen.

Lees meer

Trots op Gerrit Middelkamp Woensdag 22 september 2021

Trots op Gerrit Middelkamp

Leraar Gerrit Middelkamp heeft met goed gevolg de cursus Levenslang vallen en opstaan gevolgd. 
Wilt u leren vallen en opstaan, laat dan een berichtje achter. Er worden uitstekende korte cursussen gegeven. Voor jong en oud!

Lees meer

Broertjes Bronsvoord en Mustafa Baqiri naar NK Maandag 20 september 2021

Broertjes Bronsvoord en Mustafa Baqiri naar NK

Zaterdag 18 september is het NK -18 jaar in Den Haag. Tijdens de districtskampioenschappen hebben Jarno Shih-ming Bronsvoord, Ruben Shih-man Bronsvoord en Mustafa Faqiri zich geplaatst voor het NK.
Jarno werd districtskampioen, Mustafa en Ruben werden tweede. Marijn Siebert stond heel goed te judoën,. maar behaalde jammer genoeg geen podiumplaats. 
Ook Eva Hangyi, die nog steeds op zondags bij ons traint, heeft zich geplaatst, Zij werd overtuigend eerste.

Lees meer

Win één van de 100.000 judolessen Maandag 24 mei 2021

Win één van de 100.000 judolessen

Juist nu is bewegen voor kinderen belangrijker dan ooit.
Gun je kind één van de 100.000 gratis proeflessen bij een club bij jou in de buurt!

Lees meer

Judolessen bij Judo Almelo en JV THAG Maandag 24 mei 2021

Judolessen bij Judo Almelo en JV THAG

Kom ook kennis maken met judo! Hieronder kun je zien waar en wanneer je bij ons kunt judoën: Tubbergen Gymzaal Canisius donderdag 18.00 uur Bornerbroek sporthal De Latei donderdag 17.00 uur De Driehoek Almelo Ossenkoppelerhoek donderdag 17.00 uur Wierden Sporthal 't Noordbroek donderdag 16.45 uur Wijhe Sportcentrum Leef woensdag 16.00 uur Wijhe Sprotcentrum Leef vrijdag 17.00 uur

Lees meer

Hoera we mogen weer de mat op! Maandag 24 mei 2021

Hoera we mogen weer de mat op!

Sinds deze week mogen we weer binnen sporten. Geweldig dat we iedereen weer op de mat mogen begroeten en dat we onze favoriete sport judo weer mogen beoefenen. Natuurlijk zijn er nog wel de regels waar we ons aan moeten houden.

Lees meer

Vriendenloterij steunt ons project Donderdag 24 december 2020

Vriendenloterij steunt ons project

Beste clubleden,
Judovereniging THAG en Judo Almelo hebben al heel lang de wens om Judo op Maat te realiseren. Met dit project kunnen wij namelijk zorgen dat iedereen onze mooie sport judo kan beoefenen. Kinderen met een beperking, gezinnen met minder financiële middelen, ouderen.  Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom houden wij een clubvideo actie in samenwerking met de VriendenLoterij!
Binnenkort kun je een mailtje verwachten met een leuke videoboodschap en zie je hoe eenvoudig je de club kunt steunen middels de VriendenLoterij.
Houd je de mailbox in de gaten?
Met vriendelijke groet,
Bestuur Judo Almelo en Judovereniging THAG

Lees meer

Nieuwe Lockdown Dinsdag 15 december 2020

Nieuwe Lockdown

Beste leden, ouders / verzorgers Helaas moeten ook wij vanaf morgen de deuren sluiten. Dat betekent dat de judo vanaf morgen niet meer gegeven mag worden. We vinden het ontzettend jammer, maar we zullen met elkaar moeten zorgen dat het aantal besmettingen omlaag gaat. Er zullen ouders / verzorgers van onze leden zijn, die in de zorg werken. Zij werken onnoemelijk hard en we hopen dat iedereen mee gaat werken om de druk bij jullie weg te halen. Petje af voor al degene die ons verzorgen als je met Corona in het ziekenhuis terecht komt.

Lees meer

JC van het Oosten afgelast Donderdag 15 oktober 2020

JC van het Oosten afgelast

Door de nieuwe maatregelen kan helaas de eerste ronde van JC van het Oosten op zaterdag 24 oktober niet doorgaan. Zodra het kan, kijken we voor een nieuwe datum. 

Blijf gezond!

Lees meer