Zaterdag 20 januari 2018    
 

  Agenda


  Jarigen

 
  Geen jarigen vandaag

Klik hier voor de jarigen van januari
   


  JBN Kids club

JBN Kids club

“SponsorKliks,

x

Uitslagen 27ste PLUS Wallerboschtoernooi

27-05-2017 | Terwijl het buiten tropisch warm was, werden in de Verdegaalhal zaterdag 27 mei in 45 poules uitgemaakt wie kampioen werd. De bijna 250 judoka’s kwamen over het algemeen uit Duitsland, Oost- Midden en Noord-Nederland. De beheerder had gezorgd dat het aangenaam was in de sporthal en na de opening door wethouder Roy de Witte begonnen de jongste judoka’s op de ..

Lees meer  Lees meer


27ste PLUS Wallerboschtoernooi

25-05-2017 | Zaterdag 27 mei ontvangt Judovereniging THAG zo'n 250 judoka's in de Burgemeester Verdegaalhal te Tubbergen. 21 judoverenigingen uit Duitsland, Oost-, Noord en Midden'Nederland hebben zich ingeschreven voor het 27ste PLUS Wallerboschtoernooi. Vooraf is het een hele organisatie om de matten en materialen in de sporthal te krijgen, maar met vele vrijwilligers gaat dit wel weer lukken. Het toernooi wordt geopend ..

Lees meer  Lees meer


Carmen Dijkstra kampioen in Zweden

25-05-2017 | En opnieuw is het Carmen gelukt om kampioen te worden van het Budo Nord Cup te Lund in Zweden. Gisteren zijn de judoka's vertrokken en vandaag kwamen de judoka's in actie. Carmen won al haar partijen en werd luidkeels aangemoedigd door alle fans.
De komende drie dagen nemen de judoka's deel aan de stage.

Lees meer  Lees meer


Judocompetitie van het Oosten 3 juni in Losser

25-05-2017 | Zaterdag 3 juni is al weer de laatste ronde van de leukste Judocompetitie van het Oosten van dit seizoen, ditmaal in Losser. Heb je zin om mee te doen meld je dan aan via de site www.jcvanhetoosten.nl Heb je nog nooit meegedaan, dien je je eerst te registreren, Heb je al een account, hoef je je alleen maar aan te ..

Lees meer  Lees meer


Team -12 jaar naar NK

18-05-2017 | De jongens van het NK -12 jaar team hebben het tijdens de districtskampioenschappen geweldig gedaan en zijn kampioen geworden. Alleen het winnende team mag naar de Nederlandse Kampioenschappen, dus de jongens zijn geweldig trots dat ze dit hebben behaald. Nederland is opgedeeld in 7 districten en de jongens gaan op 17 juni in Nijmegen het opnemen tegen de andere 6 ..

Lees meer  Lees meer


Douwe Lesscher uit Tubbergen kampioen

09-05-2017 | Tijdens het Lentetoernooi te Wehl zijn er veel judoka's in de prijzen gevallen. (Gelukkig lieten ze hun tegenstanders vallen en stonden ze zelf op het podium).
1. Theirry Drommel, Douwe Lesscher, Yara Papen, Ritchell Konter
2. Noa Roesthuis, Maylin van Engelen Talen, Jarno Bronsvoord, Justin Roelofs, Ramona Hoekerswever, Matthijs Woolderink, Tim Roesthuis
3. Guus Reinders, Wouter Tijink, Koen Heuten

Lees meer  Lees meer


Campagne meer bewegen

05-05-2017 | Ook wij doen mee om kinderen en volwassenen meer te laten bewegen. http://bit.ly/KinderCampagne.

Lees meer  Lees meer         
CMS  |  © 2009 - 2018