Nieuwsarchief artikelenMarch 2018

Agenda nieuwe site actief Zondag 11 maart 2018

Agenda nieuwe site actief

Met dank aan het wedstrijdsecretariaat en de activiteitencommissie is de judo-agenda nu actief op de nieuwe site.

Tips en aanvullingen zijn natuurlijk altijd welkom.

Neem even een kijkje http://www.jvthag.nl/agenda

Lees meer

Carmen Dijkstra derde bij NK -18 jaar Zaterdag 10 maart 2018

Carmen Dijkstra derde bij NK -18 jaar

Carmen Dijkstra is 3e geworden op de Nederlandse Kampioenschappen -18 jaar. Deze kampioenschappen werden vandaag gehouden in Tilburg en Carmen had een geen gemakkelijke loting. Na een vrijloting trof ze Leena van den Bos van Judo Dedemsvaart uit Noord-Nederland. Deze partij won ze met een vol punt. De volgende partij was tegen Jilke Ripping van Top Judo Nijmegen (Midden-Nederland) en helaas verloor Carmen met een waza-ari. Dat geeft wel aan dat Carmen de hele wedstrijdtijd heeft uitgejudood.

Lees meer

NL Doet een groot succes Zaterdag 10 maart 2018

NL Doet een groot succes

Ook dit jaar hebben we als vereniging weer meegedaan met NL Doet, een initiatief van het oranje Fonds. Enkele klussen moesten nog geklaard worden, zoals de stalling, de dojo en de aanhangers. Bijna alle klussen zijn dit weekend geklaard, met dank aan veel vrijwilligers. 

Lees meer

Doneer online aan Jantje Beton en de Judo Zondag 4 maart 2018

Doneer online aan Jantje Beton en de Judo

In de komende week gaan we samen met de judoka's en de ouders op pad om te collecteren voor Jantje Beton, tevens hebben een online collectebus aangemaakt. Spelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Tijdens de collecte halen we geld op waarvan de helft naar de clubkas van de vereniging gaat en de helft naar de projecten van Jantje Beton. Zo zorgen we er samen voor dat meer kinderen, meer kunnen spelen. Help mee! Iedere kleine bijdrage is welkom.

Lees meer