Welkom op de website van Judovereniging THAG

Welkom op de website van judovereniging THAG. 


Slider

JC van het Oosten 16 juni in Wijhe Donderdag 10 mei 2018

JC van het Oosten 16 juni in Wijhe

16 juni wordt alweer de laatste ronde van dit seizoen van JC van het Oosten georganiseerd. De locatie Wijhe is al druk bezig met de voorbereidingen, het zoeken naar vrijwilligers, uitleg van jureren, loterij, koffiestandje, zaalinrichting enz. Renate van der Steege stuurt alles aan en zij is bijna iedere ronde van JC van het Oosten aanwezig en vindt het nu erg leuk om iedereen een keer bij haar locatie te ontvangen. 

Dus geef je massaal op en zorg dat je erbij bent in Wijhe op 16 juni. www.jcvanhetoosten.nl 

Lees meer

RABOBANK Clubkas Campagne STEM OP ONS Vrijdag 27 april 2018

RABOBANK Clubkas Campagne STEM OP ONS

Jouw stem is geld waard! Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noord en West Twente stelt € 185.000,- beschikbaar! Ook Judo Almelo doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne! Je mag drie stemmen uitbrengen: twee op Judovereniging THAG en één op Judo Almelo.

Lees meer

Wedstrijdjudoka’s scoren bij Districtskampioenschappen Zondag 22 april 2018

Wedstrijdjudoka’s scoren bij Districtskampioenschappen

De wedstrijdjudoka’s van Judovereniging THAG reizen het hele land af om deel te nemen aan toernooien. Vaak om worpen en technieken uit te proberen, die ze tijdens de vele trainingen in oefenen. Enkele toernooien zijn voor de judoka’s en leraren testmomenten om te kijken waar sta ik in mijn klasse. Zo’n moment was zijn de districtskampioenschappen, die voor onze judoka’s gehouden worden in Markelo en georganiseerd door District Oost-Nederland. In Nederland zijn zeven districten en Oost-Nederland bestaat uit Overijssel, deel van Drenthe, Gelderland en Flevoland.

Lees meer

Uitslagen Assen en Stiens Zaterdag 21 april 2018

Uitslagen Assen en Stiens

Dertien judoka’s van judovereniging THAG namen deel aan het Friese Masters toernooi te Stiens. Dit toernooi staat bekend om de fikse tegenstand en de goede organisatie. Coach Renate van der Steege vertrok al vroeg naar het hoge noorden en zij wist de judoka’s goed te motiveren. De volgende judoka’s zijn in de prijzen gevallen.

Lees meer

Jasper en Luca 700 punten Zaterdag 21 april 2018

Jasper en Luca 700 punten

Judovereniging Ootmarsum organiseerde zaterdag 21 april de zesde ronde van de leukste Judocompetitie van het Oosten. Bijna 80 judoka’s hadden ondanks de warme, zonnige dag de weg naar sporthal De Schalm gevonden en begonnen met veel plezier aan de warming-up. Robin Bonnes maakte er ook een heel spektakel van. Ook de vrijwilligers van JV Ootmarsum zorgden voor de judoka’s en toeschouwers. Naast een leuke loterij werd de inwendige mens prima verzorgd.

Lees meer

Budodag 2018 Maandag 2 april 2018

Budodag 2018

Op zaterdag 31 maart vond de zesde editie van de Nationale Budodag plaats. Meer dan 1300 budoliefhebbers waren aanwezig op Sportcentrum Papendal.

Lees meer

Judocompetitie van het Oosten Zondag 1 april 2018

Judocompetitie van het Oosten

De volgende ronde van Judocompetitie van het Oosten vindt plaats in Ootmarsum op zaterdag 21 april.

Lees meer

Europees avontuur Carmen Dijkstra start uitstekend Dinsdag 27 maart 2018

Europees avontuur Carmen Dijkstra start uitstekend

Een dag na de huldiging door burgemeester Haverkamp van de gemeente Tubbergen en burgemeester Koers van de gemeente Uelsen hoorde judoka Carmen Dijkstra dat ze een week later al mee mocht doen aan een Europees toernooi.

Lees meer

Judoka's ontmoeten winnaar Expeditie Robinson 2017 Dinsdag 27 maart 2018

Judoka's ontmoeten winnaar Expeditie Robinson 2017

Ruim 100 judoka’s hebben meegedaan aan de vijfde ronde van JC van het Oosten van dit seizoen. Ditmaal was Hantei de organiserende vereniging. Aangezien Hantei dit jaar 50 jaar bestaat, hadden zij de winnaar van de expeditie Robinson 2017, Carlos Platier Luna, uitgenodigd. Carlos heeft zijn hele leven gejudood bij Hantei, dus hij gaf met alle plezier gehoor aan deze oproep.

Lees meer

Veel judoprijzen in Beilen Dinsdag 27 maart 2018

Veel judoprijzen in Beilen

Tijdens het 36ste lentetoernooi in Beilen hebben ruim 600 judoka's aan meegedaan, waaronder natuurlijk ook de judoka's van THAG. Ook zijn er weer prijzen mee naar huis genomen!

Lees meer