Sponsoring

Onze judovereniging heeft verschillende judogroepen die allen op hun eigen manier hun uiterste best doen om het maximale uit zichzelf te halen. Met name de wedstrijdgroep van de Judovereniging THAG investeert veel in het behalen van hogere doelen. Veel sporters wijden zich helemaal aan judo en maken wekelijks vele trainingsuren om op wedstrijden goed voor de dag te komen. Dit is te prijzen, maar hierdoor nemen de kosten per judoka wel toe voor club en ouders.

Recreatieve judoka’s trainen wat minder vaak in de week, maar willen wel met een niet al te hoge contributie meedoen aan vele clubactiviteiten. Om als club dit allemaal mogelijk te maken, is een gedegen sponsorbeleid noodzakelijk. Zonder onze sponsoren vallen er heel wat activiteiten voor de judoka’s weg en wordt de ontwikkeling van de wedstrijdgroep geremd.

De vereniging beschouwt sponsoring als één van de belangrijkste richtpunten en investeert het verkregen sponsorgeld rechtstreeks in activiteiten en faciliteiten voor de judoka’s. Temeer omdat de rest van de organisatiestructuur (zaalhuur, judoleraren, judomatten) goed is geregeld en omdat we ons realiseren dat we alleen met deze extra inkomsten de ontwikkeling van de (wedstrijd)judoka’s kunnen stimuleren.

Als sponsor heeft u meerdere opties om uw bedrijfsnaam te verbinden aan de club. Over het algemeen bieden wij u drie opties aan voor sponsoring. U kunt inzetten om via de informatieverstrekking van de club als nieuwsblad, site en folders naar buiten te treden. Ook kunt u naamsbekendheid krijgen door een regionaal en/of internationaal toernooi te sponsoren. Daarnaast kunt u naamsbekendheid krijgen door logo en bedrijfsnaam te koppelen aan de clubkleding van judoka’s en de kleding van trainer/coaches. Deze opties zijn onderverdeeld in verschillende sponsorpakketten die met de kleuren van de band meegaan (van wit naar zwart). Zie hieronder op de webpagina wat de keuzes zijn van andere bedrijven.

In overleg met u en één of meerdere vrijwilligers van de sponsorcommissie willen we graag tot een aantrekkelijke samenwerking komen, wat zowel uw bedrijf als onze club mogelijkheden biedt. Onze club heeft een vooruitstrevende sponsorcommissie waar u in goed overleg tot een passend sponsorpakket kan komen.

Sponsoren