Laatste nieuws

NL Doet een groot succes Zaterdag 10 maart 2018

NL Doet een groot succes

Ook dit jaar hebben we als vereniging weer meegedaan met NL Doet, een initiatief van het oranje Fonds. Enkele klussen moesten nog geklaard worden, zoals de stalling, de dojo en de aanhangers. Bijna alle klussen zijn dit weekend geklaard, met dank aan veel vrijwilligers. 

Lees meer

Doneer online aan Jantje Beton en de Judo Zondag 4 maart 2018

Doneer online aan Jantje Beton en de Judo

In de komende week gaan we samen met de judoka's en de ouders op pad om te collecteren voor Jantje Beton, tevens hebben een online collectebus aangemaakt. Spelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Tijdens de collecte halen we geld op waarvan de helft naar de clubkas van de vereniging gaat en de helft naar de projecten van Jantje Beton. Zo zorgen we er samen voor dat meer kinderen, meer kunnen spelen. Help mee! Iedere kleine bijdrage is welkom.

Lees meer

Silas Feenstra 1250 punten Zaterdag 24 februari 2018

Silas Feenstra 1250 punten

Voor de tweede keer in de geschiedenis van de Judocompetitie heeft een judoka de score van 1250 punten gepasseerd. Na Quinten Koebrugge is het ook Silas Feenstra gelukt. Een heel knap resultaat en hij heeft er ook hard voor moeten knokken. Van harte gefeliciteerd, Silas!

Lees meer

Carmen en Wouter naar NK Zaterdag 17 februari 2018

Carmen en Wouter naar NK

Zaterdag 17 februari zijn Carmen Dijkstra en Wouter Tijink allebei tweede geworden tijdens de districtskampioenschappen -18 jaar in Markelo. De nummers 1 en 2 plaatsen zich voor de Nederlandse Kampioenschappen.

Lees meer

Adidastassen in de aanbieding Zondag 4 februari 2018

Adidastassen in de aanbieding

Masudah Baqi heeft veel plezier in de verkoop van de kleding voor Judo Almelo en JV THAG. Naast de verkoop van judopakken van o.a. Adidas, Nihon, Essimo verkoopt Masudah nog veel meer.

Lees meer

PLUS Wallerboschtoernooi 28 april Zondag 4 februari 2018

PLUS Wallerboschtoernooi 28 april

Beste judovrienden. Hierbij nodigen we u van harte uit voor het 28ste PLUS Wallerbosch op zaterdag 28 april 2018 in sporthal de Verdegaalhal, Pastoor Bloemenstraat te Tubbergen. Het toernooi is uitsluitend bestemd voor de beginnende judoka en recreatieve judoka van ten hoogste 15 jaar (geboren 2004 en later) en tot en met groene band. De band bij opgave telt en deze dient ook gedragen te worden tijdens het toernooi. Bij de indeling zal rekening gehouden worden met leeftijd, gewicht en niveau van de judoka. We vragen dringend om met de gegevens van kleur band en niveau eerlijk om te gaan. Inschrijvingen dient u, indien mogelijk via e-mail, te richten aan bovenstaand adres. De sluitingsdatum is op 1-4-2018.

Lees meer

Mooie judoresultaten in Oude Pekela Vrijdag 2 februari 2018

Mooie judoresultaten in Oude Pekela

In het hoge noorden werd er door de judoka’s van Judovereniging THAG gestreden om de prijzen. De coaches waren dik tevreden en genoten van het mooie, gevarieerde en aanvallende judo. Mooi om te zien dat de wedstrijdjudoka’s Goede en realistische doelstellingen en veel plezier zijn de termen die in oude Pekela aan de orde kwamen.

1) Guus Reinders, Thierry Drommel, Noa Roesthuis
2) Ruben Bronsvoord, Ramon Dijkstra, Tom Broenink, Tim Roesthuis
3) Rens Loohuis

Lees meer

Groene band voor Revi en Kasper in Wijhe Vrijdag 2 februari 2018

Groene band voor Revi en Kasper in Wijhe

Op woensdag 24 en vrijdag 26 januari werden op de locatie Wijhe de halfjaarlijkse band en slip examens gehouden. Dit werd gedaan in sportcentrum Leef onder toekijkend oog van veel familie van de judoka's. Een dankwoord aan Revi en Tijn die Renate wekelijks op de mat helpen. Ook bij de examens waren zij van grote toegevoegde waarde! En natuurlijk ook een bedankje aan Godfried Harbers die elk half jaar Wijhe bezoekt om te helpen, al sinds de judo in Wijhe bestaat! Maar bovenal een compliment aan lerares Renate van der Steege die met zoveel plezier de kinderen het spelletje judo bij brengt. Met z'n vieren konden ze prachtige banden en slippen uitreiken namelijk:

Lees meer

Iris Bekhuis behaalt 300 punten diploma Donderdag 1 februari 2018

Iris Bekhuis behaalt 300 punten diploma

Zaterdag 27 januari vond de derde ronde plaats van JC van het Oosten in Bornerbroek. Ook judoka’s van judovereniging THAG gingen naar sporthal De Latei in Bornerbroek. Leraar Godfried Harbers begon zijn welkomstwoord met het vertellen dat JC van het Oosten voor het eerst werd georganiseerd in Bornerbroek en dat het ook voor het eerst was dat er judowedstrijden waren in Bornerbroek. In ieder geval werden de judoka's en de vele toeschouwers warm onthaald en was het zowel op als naast de mat genieten geblazen. Zo was er volop koffie en thee, een loterij en werd er flink gebarbecued.

Lees meer

Veel podiumplekken in Markelo voor judoka’s Donderdag 1 februari 2018

Veel podiumplekken in Markelo voor judoka’s

Aan het opstaptoernooi in Markelo hebben veel judoka’s van judovereniging THAG aan mee gedaan. Ze vertrokken ’s morgens al vroeg naar sporthal de Haverkamp om te wegen en zich warm te lopen voor de wedstrijdjes. Deze wedstrijden worden voor de beginnende wedstrijdjudoka’s door het district Oost-Nederland georganiseerd en judoka’s uit Flevoland, Overijssel en Gelderland komen hierop af.

Alle judoka’s mochten het podium betreden en kregen een medaille omgehangen.

1 Jasmijn Papen, Thomas de Leeuw, Rowen de Leeuw, Ramona Hoekerswever, Thorben Mütter, Jasper van der Velde

2. Jayla van Engelen Talen, Froukje Boessenkool, Maylin van Engelen Talen

3. Yara Papen, Beau Broenink, Timo Mulder, Kalle Marsman, Brinn Mütter, Ian Hilberink, Guusje Wessels, Hanna Abels en Abel Wessels.

Lees meer