Laatste nieuws

Europees avontuur Carmen Dijkstra start uitstekend Dinsdag 27 maart 2018

Europees avontuur Carmen Dijkstra start uitstekend

Een dag na de huldiging door burgemeester Haverkamp van de gemeente Tubbergen en burgemeester Koers van de gemeente Uelsen hoorde judoka Carmen Dijkstra dat ze een week later al mee mocht doen aan een Europees toernooi.

Lees meer

Judoka's ontmoeten winnaar Expeditie Robinson 2017 Dinsdag 27 maart 2018

Judoka's ontmoeten winnaar Expeditie Robinson 2017

Ruim 100 judoka’s hebben meegedaan aan de vijfde ronde van JC van het Oosten van dit seizoen. Ditmaal was Hantei de organiserende vereniging. Aangezien Hantei dit jaar 50 jaar bestaat, hadden zij de winnaar van de expeditie Robinson 2017, Carlos Platier Luna, uitgenodigd. Carlos heeft zijn hele leven gejudood bij Hantei, dus hij gaf met alle plezier gehoor aan deze oproep.

Lees meer

Veel judoprijzen in Beilen Dinsdag 27 maart 2018

Veel judoprijzen in Beilen

Tijdens het 36ste lentetoernooi in Beilen hebben ruim 600 judoka's aan meegedaan, waaronder natuurlijk ook de judoka's van THAG. Ook zijn er weer prijzen mee naar huis genomen!

Lees meer

Burgemeesters huldigen Carmen Zondag 18 maart 2018

Burgemeesters huldigen  Carmen

Tijdens de zondagochtendtraining is Carmen Dijkstra door twee burgemeesters gehuldigd. Samen waren burgemeester Haverkamp van de gemeente Tubbergen en burgemeester Koers van de gemeente Uelsen naar de nieuwe dojo gekomen. Burgemeester Koers, omdat Carmen woonachtig is in Uelsen en Burgemeester Haverkamp, omdat Carmen lid is van judovereniging THAG.

Lees meer

Judoka's draaien mee in Duits team Zondag 18 maart 2018

Judoka's draaien mee in Duits team

Zondagmorgen 18 maart ontbraken drie trouwe judoka's tijdens de judotraining. Niet om uit te slapen, maar ze waren gevraagd om met Judo Wietmarschen mee te doen in het seniorenteam in de Bilanz Bezirksliga. En dat heeft geweldig uitgepakt, want Robin Bonnes, Lars Steendeken en Robin Peters zorgden er mede voor dat alle wedstrijden gewonnen werden.

Lees meer

4 judoka's naar BK -15 jaar Zondag 18 maart 2018

4 judoka's naar BK -15 jaar

Tijdens de Districtskampioenschappen -15 jaar hebben vier judoka's zich weten te plaatsen voor de Bondskampioenschappen -15 jaar.

Lees meer

Agenda nieuwe site actief Zondag 11 maart 2018

Agenda nieuwe site actief

Met dank aan het wedstrijdsecretariaat en de activiteitencommissie is de judo-agenda nu actief op de nieuwe site.

Tips en aanvullingen zijn natuurlijk altijd welkom.

Neem even een kijkje http://www.jvthag.nl/agenda

Lees meer

Carmen Dijkstra derde bij NK -18 jaar Zaterdag 10 maart 2018

Carmen Dijkstra derde bij NK -18 jaar

Carmen Dijkstra is 3e geworden op de Nederlandse Kampioenschappen -18 jaar. Deze kampioenschappen werden vandaag gehouden in Tilburg en Carmen had een geen gemakkelijke loting. Na een vrijloting trof ze Leena van den Bos van Judo Dedemsvaart uit Noord-Nederland. Deze partij won ze met een vol punt. De volgende partij was tegen Jilke Ripping van Top Judo Nijmegen (Midden-Nederland) en helaas verloor Carmen met een waza-ari. Dat geeft wel aan dat Carmen de hele wedstrijdtijd heeft uitgejudood.

Lees meer

NL Doet een groot succes Zaterdag 10 maart 2018

NL Doet een groot succes

Ook dit jaar hebben we als vereniging weer meegedaan met NL Doet, een initiatief van het oranje Fonds. Enkele klussen moesten nog geklaard worden, zoals de stalling, de dojo en de aanhangers. Bijna alle klussen zijn dit weekend geklaard, met dank aan veel vrijwilligers. 

Lees meer

Doneer online aan Jantje Beton en de Judo Zondag 4 maart 2018

Doneer online aan Jantje Beton en de Judo

In de komende week gaan we samen met de judoka's en de ouders op pad om te collecteren voor Jantje Beton, tevens hebben een online collectebus aangemaakt. Spelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Tijdens de collecte halen we geld op waarvan de helft naar de clubkas van de vereniging gaat en de helft naar de projecten van Jantje Beton. Zo zorgen we er samen voor dat meer kinderen, meer kunnen spelen. Help mee! Iedere kleine bijdrage is welkom.

Lees meer