Laatste nieuws

KTK Containers koopt vierde superlot Zondag 4 november 2018

KTK Containers koopt vierde superlot

KTK, DÉ SPECIALIST IN DE AFVAL- EN TRANSPORTSECTOR koopt ook een superlot van de Grote Cluactie. KTK B.V. produceert, koopt en verkoopt containers, rolcontainers, afvalverdichtingsinstallaties, kippers, walsverdichters en aanverwante producten. Al meer dan 25 jaar levert KTK deze producten aan afvalinzamelbedrijven, transportbedrijven, gemeenten en eindgebruikers.

Lees meer

Ruben Bronsvoord derde in St. Oedenrode Zondag 4 november 2018

Ruben Bronsvoord derde in St. Oedenrode

Tijdens het 3e Klompentoernooi te St. Oedenrode is Ruben Shih-man Bronsvoord van judovereniging THAG derde geworden. Hij was samen met coach Remco Timmers, zijn broer Jarno en Marijn Siebert naar Noord-Brabant gereden om daar deel te nemen aan het judotoernooi.

Lees meer

Carmen derde in Slovenië Zondag 4 november 2018

Carmen derde in Slovenië

Carmen wint brons in Slovenië, Het is echt ongelooflijk dat ze op dit niveau iedere keer het podium behaald. Het vele trainen in Heerenveen en Papendal wordt zeer zeker beloond.

Lees meer

September is judomaand Dinsdag 28 augustus 2018

September is judomaand

Vanaf 3 september beginnen alle reguliere lessen weer. September is de maand waarop je weer gaat s[porten na de vakantie en een geweldige sport is judo. September is ook JUDOMAAND. Wilt u uw zoon of dochter kennis laten maken met een leuke sport? Dan is judo de juiste keuze! Een les waarin samen sporten, plezier maken en respect voorop staan.

Lees meer

Bandexamens Geesteren Dinsdag 28 augustus 2018

Bandexamens Geesteren

De judoka's in Geesteren hebben weer mooie resultaten geboekt tijdens de bandexamens. Leraar Lars Eisen toonde zich zeer tevreden en reikte na de examens de volgende banden en slippen uit:

Lees meer

JC van het Oosten 16 juni in Wijhe Donderdag 10 mei 2018

JC van het Oosten 16 juni in Wijhe

16 juni wordt alweer de laatste ronde van dit seizoen van JC van het Oosten georganiseerd. De locatie Wijhe is al druk bezig met de voorbereidingen, het zoeken naar vrijwilligers, uitleg van jureren, loterij, koffiestandje, zaalinrichting enz. Renate van der Steege stuurt alles aan en zij is bijna iedere ronde van JC van het Oosten aanwezig en vindt het nu erg leuk om iedereen een keer bij haar locatie te ontvangen. 

Dus geef je massaal op en zorg dat je erbij bent in Wijhe op 16 juni. www.jcvanhetoosten.nl 

Lees meer

RABOBANK Clubkas Campagne STEM OP ONS Vrijdag 27 april 2018

RABOBANK Clubkas Campagne STEM OP ONS

Jouw stem is geld waard! Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noord en West Twente stelt € 185.000,- beschikbaar! Ook Judo Almelo doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne! Je mag drie stemmen uitbrengen: twee op Judovereniging THAG en één op Judo Almelo.

Lees meer

Wedstrijdjudoka’s scoren bij Districtskampioenschappen Zondag 22 april 2018

Wedstrijdjudoka’s scoren bij Districtskampioenschappen

De wedstrijdjudoka’s van Judovereniging THAG reizen het hele land af om deel te nemen aan toernooien. Vaak om worpen en technieken uit te proberen, die ze tijdens de vele trainingen in oefenen. Enkele toernooien zijn voor de judoka’s en leraren testmomenten om te kijken waar sta ik in mijn klasse. Zo’n moment was zijn de districtskampioenschappen, die voor onze judoka’s gehouden worden in Markelo en georganiseerd door District Oost-Nederland. In Nederland zijn zeven districten en Oost-Nederland bestaat uit Overijssel, deel van Drenthe, Gelderland en Flevoland.

Lees meer

Uitslagen Assen en Stiens Zaterdag 21 april 2018

Uitslagen Assen en Stiens

Dertien judoka’s van judovereniging THAG namen deel aan het Friese Masters toernooi te Stiens. Dit toernooi staat bekend om de fikse tegenstand en de goede organisatie. Coach Renate van der Steege vertrok al vroeg naar het hoge noorden en zij wist de judoka’s goed te motiveren. De volgende judoka’s zijn in de prijzen gevallen.

Lees meer

Jasper en Luca 700 punten Zaterdag 21 april 2018

Jasper en Luca 700 punten

Judovereniging Ootmarsum organiseerde zaterdag 21 april de zesde ronde van de leukste Judocompetitie van het Oosten. Bijna 80 judoka’s hadden ondanks de warme, zonnige dag de weg naar sporthal De Schalm gevonden en begonnen met veel plezier aan de warming-up. Robin Bonnes maakte er ook een heel spektakel van. Ook de vrijwilligers van JV Ootmarsum zorgden voor de judoka’s en toeschouwers. Naast een leuke loterij werd de inwendige mens prima verzorgd.

Lees meer