Laatste nieuws

Meivakantie: jeugdclinics door Juul Franssen Donderdag 4 april 2019

Meivakantie: jeugdclinics door Juul Franssen

In navolging op het succes van de verzorgde clinics op de Nationale Budodag 2019 gaat de JBN in de meivakantie clinics voor judoka’s tot 12 en 15 jaar organiseren. Niemand minder dan bronzen WK medaillewinnares Juul Franssen is aanwezig om alle deelnemers een leerzame en onvergetelijke dag te laten ervaren. Als JBN-lid kan je voor slechts € 5,- deelnemen aan de clinic van deze topjudoka! De clinic Voor Juul Franssen staat iedere dag in het teken van de Olympische Spelen in Tokio. Over 17 maanden is het zover en hoopt ze haar ultieme doel te behalen. "Tijdens mijn carrière heb ik veel kennis opgedaan en graag wil ik die kennis overbrengen naar de volgende generatie. Ik kijk ernaar uit om de judoka’s, zowel ne-waza als tachi-waza, te introduceren met mijn technieken en tactieken binnen het wedstrijdjudo"

Lees meer

Judoka’s naar stage Hoogvliet Zondag 30 december 2018

Judoka’s naar stage Hoogvliet

In de Kerstvakantie heeft een grote groep judoka’s van Judo Almelo en JV THAG deelgenomen aan de judostage in Hoogvliet. Onder leiding van coach Joep Ritzen en Robin Bonnes vertrokken Eva, Douwe, Yara, Levi, Thorben, Tijmen, Leonard, Bo, Ruben en Jarno richting Hoogvliet vanuit de judoruimte aan de Plesmansweg te Almelo.

Lees meer

Nieuw tenue groot succes Zondag 30 december 2018

Nieuw tenue groot succes

De nieuwe tenues van Judovereniging THAG en Judo Almelo zien er fantastisch uit en volgens de judoka's zitten ze perfect. Mede door de opbrengst van de Grote Clubactie, collecte van Jantje Beton, de RABObankclubkascampagne en de sponsoring van De Buurman konden de judoka's zeer goedkoop de tenues aanschaffen. Het tenue bestaat uit een T-shirt, trainingsbroek en jasje. 

Binnenkort komt er nog eenmalig een actie, raadzaam is dus om de mail in de gaten te houden. 

Lees meer

Mooie prijzen in Hoogeveen Zondag 30 december 2018

Mooie prijzen in Hoogeveen

De wedstrijdselectie van Judovereniging THAG heeft uitstekend gescoord in Hoogeveen. Er zijn mooie prijzen weer meegenomen uit Hoogeveen naar Twente. De Kerstman deelde de prijzen uit en hij had het maar druk met onze judoka’s. Maylin van Engelen mocht tweemaal het podium beklimmen, zij deed in twee verschillende gewichtsklasses mee en werd tweemaal derde.

Lees meer

Ramon Dijkstra behaalt blauwe band Zondag 30 december 2018

Ramon Dijkstra behaalt blauwe band

Vanaf ongeveer 5 jaar kunnen kinderen starten met judo en krijgen ze een wit pak met een witte band. Elk half jaar laten ze aan hun leraar en hun ouders en familie zien wat ze in de judolessen geleerd hebben. Zo krijgen ze een gele, oranje, groene, blauwe of bruine slip erbij, daarna gaan ze op voor de gele band. Na weer slippen volgt de oranje band en zo behaalt iedere judoka na elk examen een nieuwe slip of een hele nieuwe band.

Lees meer

Familie Dijkstra actief in Hollage Dinsdag 13 november 2018

Familie Dijkstra actief in Hollage

Dennis en Ramon Dijkstra hebben meegedaan aan het 12e Hollager Pokaltoernooi in Duitsland.

Lees meer

Judoka’s scoren in Dalfsen Dinsdag 13 november 2018

Judoka’s scoren in Dalfsen

Een deel van de wedstrijdselectie van Judo Almelo en Judovereniging THAG is naar Dalfsen afgereisd om daar deel te nemen aan het IJssel-Vechttoernooi. De leraren Robin Bonnes en Renate van der Steege waren meegereisd als coach en mede door hun tactische aanwijzingen werd menig partijtje gewonnen.

Lees meer

Judoka’s wedstrijdselectie scoren goed in Den Haag Dinsdag 13 november 2018

Judoka’s wedstrijdselectie scoren goed in Den Haag

Tijdens het Internationale Residentietoernooi zijn 9 judoka’s van de wedstrijdselectie van Judo Almelo en Judovereniging THAG in de prijzen gevallen. Het judotoernooi is één van de zwaarste toernooien in Nederland en vele buitenlandse ploegen wisten de weg te vinden naar Den Haag.

Lees meer

Combinatiefunctionarissen krijgen judoles Zondag 4 november 2018

Combinatiefunctionarissen krijgen judoles

Combinatiefunctionarissen van Sportservice Tubbergen volgen samen met hun collega's van Sportbedrijf Almelo judoles bij leraar Joep Ritzen.

Lees meer

Judoteam behaalt brons Zondag 4 november 2018

Judoteam behaalt brons

Op het teamtoernooi in Leusden is het -12 team van Judovereniging THAG er in geslaagd de bronzen medaille te veroveren. De judoka’s Thijmen Tijink (-34), Max Wegdam (-38), Rens Loohuis (-38), Douwe Lesscher (-42) en Guus Reinders (+46) lieten ook weer op dit toernooi zien over veel doorzettingsvermogen en fanatisme te beschikken.

Lees meer