Laatste nieuws

1000 judopunten voor broertjes De Leeuw Zondag 12 januari 2020

1000 judopunten voor broertjes De Leeuw

Zaterdag 11 januari vond de tweede ronde van dit seizoen plaats van de judocompetitie van het Oosten. Judoka´s uit Almelo, Rijssen, Wijhe, Tubbergen, Oldenzaal, Losser, Lingen, Ootmarsum en natuurlijk Geesteren hadden de weg gevonden naar de gymzaal achter de basisschool te Geesteren. De competitie is bedoeld voor de recreatieve judoka´s, die het leuk vinden om een keer een wedstrijdje te mogen spelen. Zo kunnen ze ruiken aan de wedstrijdsport en leren wat winnen en verliezen is. Op deze manier weten ze ook waar ze nog voor moeten oefenen tijdens de trainingen.

Lees meer

Beste wensen voor 2020 Maandag 30 december 2019

Beste wensen voor 2020

We wensen iedereen een fijne jaarwisseling en een gezond en gelukkig Nieuwjaar. We gaan er met z'n allen weer een mooi judojaar van maken.. 

Bestuur JV THAG

Lees meer

Guus Reinders in het zonnetje gezet Maandag 30 december 2019

Guus Reinders in het zonnetje gezet

Het is een jaar geleden dat onze getalenteerde judoka, Guus Reinders, geschept werd door een auto. Na een jaar keihard revalideren is Guus op de goede weg. Hij gaat iedere dag naar Enschede en zo’n kanjer als hij op de mat was, zo is hij ook bezig met zijn herstel. De vereniging vond dat daar een aantal dagen ontspanning tegenover moest staan en zamelde geld in. Vele ouders en judoka’s legden bij en de vereniging rondde het af op een mooi rond bedrag.
In de Kerstvakantie is Guus met zijn ouders en zus naar Leiden geweest. Naast een bezoek aan Naturalis ging Guus ook naar zijn grote favoriet Freek Vonk. De hele familie heeft genoten van een weekendje weg.
Super dat we dit voor de familie Reinders konden doen!

Lees meer

Nieuwjaarsreceptie Maandag 30 december 2019

Nieuwjaarsreceptie

Zaterdag 11 januari is er een Nieuwjaarsreceptie na afloop van JC van het Oosten. Alle leden hebben via de mail een uitnodiging gekregen. Interesse en geen mail gehad, stuur dan even een berichtje naar JV THAG of Judo Almelo. 

Voor iedereen is er eten en drinken. Via de uitnodiging kun je je aanmelden. 

Lees meer

Judostage in Hoogvliet Maandag 30 december 2019

Judostage in Hoogvliet

Een groep judoka's van de wedstrijdselectie heeft deelgenomen aan de judostage te Hoogvliet. Deze stage wordt georganiseerd door Sportinstituut De Korte, de ljudoleraar die o.a. Mark Huizinga en Edith Bosch trainde en coachte. De stage staat bekend als een sterk en goed bezochte stage en de judoka's van ons konden er goed aan het werk.

Lees meer

11 januari JC van het Oosten in Geesteren Zondag 29 december 2019

11 januari JC van het Oosten in Geesteren

Zaterdag 11 januari is er weer een ronde van de leukste Judocompetitie van het Oosten. Judovereniging THAG organiseert deze ronde in de gymschool achter de basisschool aan de Kampboerlaan / Louis ten Catelaan te Geesteren. Deze competitie is opgericht voor de beginnende en recreatieve judoka, die willen kennismaken met wedstrijdjes. Je kunt meedoen t/m 15 jaar en t/m bruine band. Ook judoka's die al langer op judo zitten, zijn van harte welkom. Het meedoen is belangrijker dan winnen, vandaar dat alle judoka's een diploma met bijbehorend embleem kunnen behalen.

Lees meer

Zwarte band voor Tijmen en Leonard Heuvelman Woensdag 25 december 2019

Zwarte band voor Tijmen en Leonard Heuvelman

Leonard en Tijmen Heuvelman zijn al maanden aan het oefenen voor het examen van de zwarte band. Het behalen van de zwarte band, oftewel de 1e dan, is een lange weg. Als een judoka op judo komt start hij of zij met de witte band.

Lees meer

Mooie prijzen gehaald door onze judoka's Woensdag 25 december 2019

Mooie prijzen gehaald door onze judoka's

De afgelopen tijd hebben de judoka´s van Judovereniging THAG veel prijzen weggehaald op diverse toernooien in het land. Kersttoernooi te Hoogeveen: 1. Douwe Lesscher, Jasmijn Papen, Guus Koelen 2. Marijn Siebert 3. Jasper van der Velde, Thornen Mutter 4. Maylin van Engelen, Lars Bremmer

Lees meer

11 mei JC van het Oosten Woensdag 1 mei 2019

11 mei JC van het Oosten

Zaterdag 11 mei is er weer een ronde van de leukste Judocompetitie van het Oosten, Meld je snel aan via www.jcvanhetoosten.nl

Lees meer

Timo Mulder behaalt 100 punten diploma in Oldenzaal Zaterdag 6 april 2019

Timo Mulder behaalt 100 punten diploma in Oldenzaal

6 april vond er weer een ronde plaats van de leukste Judocompetitie van het Oosten. Judovereniging Hantei organiseerde het toernooi in de eigen dojo en enthousiast werden alle judoka’s ontvangen. Het vele meegekomen publiek zorgde voor een gezellige sfeer en de judoka’s lieten prachtig judo zien.In het eerste blok behaalde Senn Hofstede uit Wijhe het 400 punten diploma, Siem Notkamp uit Losser het 300 en Dleh Kuipers uit Oldenzaal het 200 punten diploma. In het tweede blok kreeg Anne Schopman uit Oldenzaal zelfs het 600, evenals Sven Hobbelink uit Losser, Tara Smit uit Almelo en Thijn Groothuis uit Ootmarsum het 300 punten diploma.

Lees meer