Laatste nieuws

Uitslagen Assen en Stiens Zaterdag 21 april 2018

Uitslagen Assen en Stiens

Dertien judoka’s van judovereniging THAG namen deel aan het Friese Masters toernooi te Stiens. Dit toernooi staat bekend om de fikse tegenstand en de goede organisatie. Coach Renate van der Steege vertrok al vroeg naar het hoge noorden en zij wist de judoka’s goed te motiveren. De volgende judoka’s zijn in de prijzen gevallen.

Lees meer

Jasper en Luca 700 punten Zaterdag 21 april 2018

Jasper en Luca 700 punten

Judovereniging Ootmarsum organiseerde zaterdag 21 april de zesde ronde van de leukste Judocompetitie van het Oosten. Bijna 80 judoka’s hadden ondanks de warme, zonnige dag de weg naar sporthal De Schalm gevonden en begonnen met veel plezier aan de warming-up. Robin Bonnes maakte er ook een heel spektakel van. Ook de vrijwilligers van JV Ootmarsum zorgden voor de judoka’s en toeschouwers. Naast een leuke loterij werd de inwendige mens prima verzorgd.

Lees meer

Budodag 2018 Maandag 2 april 2018

Budodag 2018

Op zaterdag 31 maart vond de zesde editie van de Nationale Budodag plaats. Meer dan 1300 budoliefhebbers waren aanwezig op Sportcentrum Papendal.

Lees meer

Judocompetitie van het Oosten Zondag 1 april 2018

Judocompetitie van het Oosten

De volgende ronde van Judocompetitie van het Oosten vindt plaats in Ootmarsum op zaterdag 21 april.

Lees meer

Europees avontuur Carmen Dijkstra start uitstekend Dinsdag 27 maart 2018

Europees avontuur Carmen Dijkstra start uitstekend

Een dag na de huldiging door burgemeester Haverkamp van de gemeente Tubbergen en burgemeester Koers van de gemeente Uelsen hoorde judoka Carmen Dijkstra dat ze een week later al mee mocht doen aan een Europees toernooi.

Lees meer

Judoka's ontmoeten winnaar Expeditie Robinson 2017 Dinsdag 27 maart 2018

Judoka's ontmoeten winnaar Expeditie Robinson 2017

Ruim 100 judoka’s hebben meegedaan aan de vijfde ronde van JC van het Oosten van dit seizoen. Ditmaal was Hantei de organiserende vereniging. Aangezien Hantei dit jaar 50 jaar bestaat, hadden zij de winnaar van de expeditie Robinson 2017, Carlos Platier Luna, uitgenodigd. Carlos heeft zijn hele leven gejudood bij Hantei, dus hij gaf met alle plezier gehoor aan deze oproep.

Lees meer

Veel judoprijzen in Beilen Dinsdag 27 maart 2018

Veel judoprijzen in Beilen

Tijdens het 36ste lentetoernooi in Beilen hebben ruim 600 judoka's aan meegedaan, waaronder natuurlijk ook de judoka's van THAG. Ook zijn er weer prijzen mee naar huis genomen!

Lees meer

Burgemeesters huldigen Carmen Zondag 18 maart 2018

Burgemeesters huldigen  Carmen

Tijdens de zondagochtendtraining is Carmen Dijkstra door twee burgemeesters gehuldigd. Samen waren burgemeester Haverkamp van de gemeente Tubbergen en burgemeester Koers van de gemeente Uelsen naar de nieuwe dojo gekomen. Burgemeester Koers, omdat Carmen woonachtig is in Uelsen en Burgemeester Haverkamp, omdat Carmen lid is van judovereniging THAG.

Lees meer

Judoka's draaien mee in Duits team Zondag 18 maart 2018

Judoka's draaien mee in Duits team

Zondagmorgen 18 maart ontbraken drie trouwe judoka's tijdens de judotraining. Niet om uit te slapen, maar ze waren gevraagd om met Judo Wietmarschen mee te doen in het seniorenteam in de Bilanz Bezirksliga. En dat heeft geweldig uitgepakt, want Robin Bonnes, Lars Steendeken en Robin Peters zorgden er mede voor dat alle wedstrijden gewonnen werden.

Lees meer

4 judoka's naar BK -15 jaar Zondag 18 maart 2018

4 judoka's naar BK -15 jaar

Tijdens de Districtskampioenschappen -15 jaar hebben vier judoka's zich weten te plaatsen voor de Bondskampioenschappen -15 jaar.

Lees meer