Laatste nieuws

Guus Reinders in het zonnetje gezet Maandag 30 december 2019

Guus Reinders in het zonnetje gezet

Het is een jaar geleden dat onze getalenteerde judoka, Guus Reinders, geschept werd door een auto. Na een jaar keihard revalideren is Guus op de goede weg. Hij gaat iedere dag naar Enschede en zo’n kanjer als hij op de mat was, zo is hij ook bezig met zijn herstel. De vereniging vond dat daar een aantal dagen ontspanning tegenover moest staan en zamelde geld in. Vele ouders en judoka’s legden bij en de vereniging rondde het af op een mooi rond bedrag.
In de Kerstvakantie is Guus met zijn ouders en zus naar Leiden geweest. Naast een bezoek aan Naturalis ging Guus ook naar zijn grote favoriet Freek Vonk. De hele familie heeft genoten van een weekendje weg.
Super dat we dit voor de familie Reinders konden doen!

Lees meer

Nieuwjaarsreceptie Maandag 30 december 2019

Nieuwjaarsreceptie

Zaterdag 11 januari is er een Nieuwjaarsreceptie na afloop van JC van het Oosten. Alle leden hebben via de mail een uitnodiging gekregen. Interesse en geen mail gehad, stuur dan even een berichtje naar JV THAG of Judo Almelo. 

Voor iedereen is er eten en drinken. Via de uitnodiging kun je je aanmelden. 

Lees meer

Judostage in Hoogvliet Maandag 30 december 2019

Judostage in Hoogvliet

Een groep judoka's van de wedstrijdselectie heeft deelgenomen aan de judostage te Hoogvliet. Deze stage wordt georganiseerd door Sportinstituut De Korte, de ljudoleraar die o.a. Mark Huizinga en Edith Bosch trainde en coachte. De stage staat bekend als een sterk en goed bezochte stage en de judoka's van ons konden er goed aan het werk.

Lees meer

11 januari JC van het Oosten in Geesteren Zondag 29 december 2019

11 januari JC van het Oosten in Geesteren

Zaterdag 11 januari is er weer een ronde van de leukste Judocompetitie van het Oosten. Judovereniging THAG organiseert deze ronde in de gymschool achter de basisschool aan de Kampboerlaan / Louis ten Catelaan te Geesteren. Deze competitie is opgericht voor de beginnende en recreatieve judoka, die willen kennismaken met wedstrijdjes. Je kunt meedoen t/m 15 jaar en t/m bruine band. Ook judoka's die al langer op judo zitten, zijn van harte welkom. Het meedoen is belangrijker dan winnen, vandaar dat alle judoka's een diploma met bijbehorend embleem kunnen behalen.

Lees meer

Zwarte band voor Tijmen en Leonard Heuvelman Woensdag 25 december 2019

Zwarte band voor Tijmen en Leonard Heuvelman

Leonard en Tijmen Heuvelman zijn al maanden aan het oefenen voor het examen van de zwarte band. Het behalen van de zwarte band, oftewel de 1e dan, is een lange weg. Als een judoka op judo komt start hij of zij met de witte band.

Lees meer

Mooie prijzen gehaald door onze judoka's Woensdag 25 december 2019

Mooie prijzen gehaald door onze judoka's

De afgelopen tijd hebben de judoka´s van Judovereniging THAG veel prijzen weggehaald op diverse toernooien in het land. Kersttoernooi te Hoogeveen: 1. Douwe Lesscher, Jasmijn Papen, Guus Koelen 2. Marijn Siebert 3. Jasper van der Velde, Thornen Mutter 4. Maylin van Engelen, Lars Bremmer

Lees meer

11 mei JC van het Oosten Woensdag 1 mei 2019

11 mei JC van het Oosten

Zaterdag 11 mei is er weer een ronde van de leukste Judocompetitie van het Oosten, Meld je snel aan via www.jcvanhetoosten.nl

Lees meer

Timo Mulder behaalt 100 punten diploma in Oldenzaal Zaterdag 6 april 2019

Timo Mulder behaalt 100 punten diploma in Oldenzaal

6 april vond er weer een ronde plaats van de leukste Judocompetitie van het Oosten. Judovereniging Hantei organiseerde het toernooi in de eigen dojo en enthousiast werden alle judoka’s ontvangen. Het vele meegekomen publiek zorgde voor een gezellige sfeer en de judoka’s lieten prachtig judo zien.In het eerste blok behaalde Senn Hofstede uit Wijhe het 400 punten diploma, Siem Notkamp uit Losser het 300 en Dleh Kuipers uit Oldenzaal het 200 punten diploma. In het tweede blok kreeg Anne Schopman uit Oldenzaal zelfs het 600, evenals Sven Hobbelink uit Losser, Tara Smit uit Almelo en Thijn Groothuis uit Ootmarsum het 300 punten diploma.

Lees meer

Meivakantie: jeugdclinics door Juul Franssen Donderdag 4 april 2019

Meivakantie: jeugdclinics door Juul Franssen

In navolging op het succes van de verzorgde clinics op de Nationale Budodag 2019 gaat de JBN in de meivakantie clinics voor judoka’s tot 12 en 15 jaar organiseren. Niemand minder dan bronzen WK medaillewinnares Juul Franssen is aanwezig om alle deelnemers een leerzame en onvergetelijke dag te laten ervaren. Als JBN-lid kan je voor slechts € 5,- deelnemen aan de clinic van deze topjudoka! De clinic Voor Juul Franssen staat iedere dag in het teken van de Olympische Spelen in Tokio. Over 17 maanden is het zover en hoopt ze haar ultieme doel te behalen. "Tijdens mijn carrière heb ik veel kennis opgedaan en graag wil ik die kennis overbrengen naar de volgende generatie. Ik kijk ernaar uit om de judoka’s, zowel ne-waza als tachi-waza, te introduceren met mijn technieken en tactieken binnen het wedstrijdjudo"

Lees meer

Judoka’s naar stage Hoogvliet Zondag 30 december 2018

Judoka’s naar stage Hoogvliet

In de Kerstvakantie heeft een grote groep judoka’s van Judo Almelo en JV THAG deelgenomen aan de judostage in Hoogvliet. Onder leiding van coach Joep Ritzen en Robin Bonnes vertrokken Eva, Douwe, Yara, Levi, Thorben, Tijmen, Leonard, Bo, Ruben en Jarno richting Hoogvliet vanuit de judoruimte aan de Plesmansweg te Almelo.

Lees meer