Laatste nieuws

Combinatiefunctionarissen krijgen judoles Zondag 4 november 2018

Combinatiefunctionarissen krijgen judoles

Combinatiefunctionarissen van Sportservice Tubbergen volgen samen met hun collega's van Sportbedrijf Almelo judoles bij leraar Joep Ritzen.

Lees meer

Judoteam behaalt brons Zondag 4 november 2018

Judoteam behaalt brons

Op het teamtoernooi in Leusden is het -12 team van Judovereniging THAG er in geslaagd de bronzen medaille te veroveren. De judoka’s Thijmen Tijink (-34), Max Wegdam (-38), Rens Loohuis (-38), Douwe Lesscher (-42) en Guus Reinders (+46) lieten ook weer op dit toernooi zien over veel doorzettingsvermogen en fanatisme te beschikken.

Lees meer

KTK Containers koopt vierde superlot Zondag 4 november 2018

KTK Containers koopt vierde superlot

KTK, DÉ SPECIALIST IN DE AFVAL- EN TRANSPORTSECTOR koopt ook een superlot van de Grote Cluactie. KTK B.V. produceert, koopt en verkoopt containers, rolcontainers, afvalverdichtingsinstallaties, kippers, walsverdichters en aanverwante producten. Al meer dan 25 jaar levert KTK deze producten aan afvalinzamelbedrijven, transportbedrijven, gemeenten en eindgebruikers.

Lees meer

Ruben Bronsvoord derde in St. Oedenrode Zondag 4 november 2018

Ruben Bronsvoord derde in St. Oedenrode

Tijdens het 3e Klompentoernooi te St. Oedenrode is Ruben Shih-man Bronsvoord van judovereniging THAG derde geworden. Hij was samen met coach Remco Timmers, zijn broer Jarno en Marijn Siebert naar Noord-Brabant gereden om daar deel te nemen aan het judotoernooi.

Lees meer

Carmen derde in Slovenië Zondag 4 november 2018

Carmen derde in Slovenië

Carmen wint brons in Slovenië, Het is echt ongelooflijk dat ze op dit niveau iedere keer het podium behaald. Het vele trainen in Heerenveen en Papendal wordt zeer zeker beloond.

Lees meer

September is judomaand Dinsdag 28 augustus 2018

September is judomaand

Vanaf 3 september beginnen alle reguliere lessen weer. September is de maand waarop je weer gaat s[porten na de vakantie en een geweldige sport is judo. September is ook JUDOMAAND. Wilt u uw zoon of dochter kennis laten maken met een leuke sport? Dan is judo de juiste keuze! Een les waarin samen sporten, plezier maken en respect voorop staan.

Lees meer

Bandexamens Geesteren Dinsdag 28 augustus 2018

Bandexamens Geesteren

De judoka's in Geesteren hebben weer mooie resultaten geboekt tijdens de bandexamens. Leraar Lars Eisen toonde zich zeer tevreden en reikte na de examens de volgende banden en slippen uit:

Lees meer

JC van het Oosten 16 juni in Wijhe Donderdag 10 mei 2018

JC van het Oosten 16 juni in Wijhe

16 juni wordt alweer de laatste ronde van dit seizoen van JC van het Oosten georganiseerd. De locatie Wijhe is al druk bezig met de voorbereidingen, het zoeken naar vrijwilligers, uitleg van jureren, loterij, koffiestandje, zaalinrichting enz. Renate van der Steege stuurt alles aan en zij is bijna iedere ronde van JC van het Oosten aanwezig en vindt het nu erg leuk om iedereen een keer bij haar locatie te ontvangen. 

Dus geef je massaal op en zorg dat je erbij bent in Wijhe op 16 juni. www.jcvanhetoosten.nl 

Lees meer

RABOBANK Clubkas Campagne STEM OP ONS Vrijdag 27 april 2018

RABOBANK Clubkas Campagne STEM OP ONS

Jouw stem is geld waard! Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noord en West Twente stelt € 185.000,- beschikbaar! Ook Judo Almelo doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne! Je mag drie stemmen uitbrengen: twee op Judovereniging THAG en één op Judo Almelo.

Lees meer

Wedstrijdjudoka’s scoren bij Districtskampioenschappen Zondag 22 april 2018

Wedstrijdjudoka’s scoren bij Districtskampioenschappen

De wedstrijdjudoka’s van Judovereniging THAG reizen het hele land af om deel te nemen aan toernooien. Vaak om worpen en technieken uit te proberen, die ze tijdens de vele trainingen in oefenen. Enkele toernooien zijn voor de judoka’s en leraren testmomenten om te kijken waar sta ik in mijn klasse. Zo’n moment was zijn de districtskampioenschappen, die voor onze judoka’s gehouden worden in Markelo en georganiseerd door District Oost-Nederland. In Nederland zijn zeven districten en Oost-Nederland bestaat uit Overijssel, deel van Drenthe, Gelderland en Flevoland.

Lees meer